Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 353 - Lid van de Week


OWN

365 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan VWO-er @.Timothy de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

av-48507.png?_r=1172478988

.Timothy; als je hem niet kent, moet je haast wel onder een steen hebben geleefd. Hij is een échte forummer; al lid sinds juli 2006 en 8 maand later al superlid. Enige tijd later kwam hier nog Megalid bij, en de promotie tot Moderator volgde al snel; en nu mogen we zijn WikiGTA-bijdrage en het CaliRed-thema ook niet vergeten. Dat allemaal doordat hij in 2006 een vraag had over een GTA III, wat zijn eerste GTA was.

Hij kent GTA al sinds zijn 11e levensjaar. Na het spelen van GTA III kwam hij al gauw op het pad van andere GTA's, onder andere doordat hij vaak met @Visser23 GTA Vice City speelde. Even later zag hij ook nog GTA San Andreas bij Visser23, en toen was hij verkocht. Na III (PC), VC (PC) en SA (2x PC) kwamen hier ook nog IV (PS3 + PC) en V (PS3) bij: een mooi lijstje.

Van GTA V heeft hij de storyline al uitgespeeld binnen een week na release. Helaas heeft hij de singleplayer daarna nog maar weinig gedaan, hij ging verder met Online. GTA V vindt hij 'ontzettend vet', net als Online. Na een ietwat trage start, bleek het toch erg leuk te zijn. Wel denkt hij dat dit nog niet alles is; Rockstar kan er nog veel meer uithalen, en hij verwacht dan ook dat ze dat gaan doen. Ondanks dat V erg vet is, blijft San Andreas zijn favoriete GTA. SA was aan alle kanten aan te passen door het gebruik van mods, en hij hoopt dat dat bij V ooit ook nog terugkomt.

Zijn beste moment tot nu toe was samen met een oude bekende van het forum, @Donwell. Al sinds september 2009 hier niet meer gezien, maar vrees niet: hij leeft nog. Samen met Donwell reed hij naar een 24/7. Daar aangekomen was het een grote wirwar van agenten; drie medespelers waren bezig de 24/7 te overvallen. Eén groot spektakel.

petitie.png

Maar waar verdient .Timothy dit alles aan? Afgelopen week toonde hij zijn stalen ballen door een petitie/peditie te starten tegen die vreselijke WYSIWYG-editor; je weet wel, dat irritante standaard editor-ding van het forum. De oude editor is toch veel handiger? Hij was niet de enige die zo dacht, de stand van de petitie kun je boven deze alinea zien. .Timothy, gefeliciteerd!

wSU5Gmh.jpg

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...