Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 353 - Interviews


OWN

404 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Deze week een interview met niemand minder dan @MostWantedKid!


photo-119838.png?_r=1380546341

Bassieboy35:

MWK of beter gezegd MostWantedKid, welkom bij jou OWN Interview!

Mostwantedkid:

Hey man! Leuk! :)

Bassieboy35:

Heb je er al zin in?

Mostwantedkid:

Ja tuurlijk, altijd

Bassieboy35:

Haha, mooizo! Wanneer en waarom registreerde je je?

Mostwantedkid:

Euhm, dat was op 28 december 2009. Ik gebruikte WikiGTA die tijd voor GTA IV om wat meer info te krijgen over de missies en dat soort dingen. Op een dag kwam ik blijkbaar de knop "Forum" tegen en heb meteen een account aangemaakt en ik loop er nog steeds rond. :)

Bassieboy35:

En wat houdt je op het forum?

Mostwantedkid:

Toch wel de gezelligheid en mensen helpen met hun GTA problemen. Ik ken nog aardig wat mensen uit de tijd dat ik me registreerde en het blijft leuk om die ook nog op het forum te zien.

Bassieboy35:

Oke, wat is je favoriete GTA?

Mostwantedkid:

Nu echt wel V door de nieuwigheid die er nog aan zit en dat je nog alles kan ontdekken. Daarna IV, die ik helemaal grijs gespeeld heb. De oudere GTA's heb ik ook wel thuis, maar die heb ik te weinig gespeeld om die tot mijn favorieten te benoemen.

Bassieboy35:

Heb je inmiddels GTA V uitgespeeld?

Mostwantedkid:

De verhaallijn had ik binnen een weekje uitgespeeld, best jammer eigenlijk. Nu ben ik bezig om zo dicht mogelijk bij de 100% te komen. Niet dat dat me snel gebeurd, maar we zien wel. :7

Bassieboy35:

Doe je nu vooral Online of heb je minder tijd?

Mostwantedkid:

Als de mensen uit mijn crew Online zijn speel ik lekker met hun mee. In m'n eentje is het toch best wel saai, dat Online gebeuren. Maar het blijft gewoon leuk om met Michael, Franklin en Trevor San Andreas te verkennen. Met miljoenen op de bankrekening zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos dus daarmee verveel ik me niet zo snel. :)

Bassieboy35:

Haha mooizo, heb je ook al alle property's gekocht dan?

Mostwantedkid:

Alle nog niet maar de meeste wel. Sommige property's vind ik eerlijk gezegd best duur. De golfclub voor als ik me niet vergis $20.000.000 en de bioscopen ook voor een paar miljoen. Omdat het ook niet noodzakelijk is om ze allemaal te kopen doe ik dat ook lekker niet, haha.

Bassieboy35:

De golfclub kost zelfs $150.000.000. ;)

Mostwantedkid:

Dat bedoel ik dus, haha. Zoveel geld heb ik niet eens. :7

Bassieboy35:

Wat vond je zo leuk aan GTA IV?

Mostwantedkid:

Het verhaal, de geweldige characters en de mogelijkheden. Het verhaal was gewoon supergoed bedacht, ik heb me kapot gelachen om Roman en Brucie en de mogelijkheden waren geweldig omdat dit een totaal andere GTA was dan alle vorige. Het zag er anders uit, het speelde anders en je had weer een totaal andere belevenis. Omdat ik het verhaal zo leuk vond heb ik hem volgens mij, serieus, 9 keer overnieuw gespeeld. Vraag me niet hoe het dan nog leuk kan zijn, maar het is zo. :7

Bassieboy35:

Maar de setting speelde niet zo'n grote rol?

Mostwantedkid:

Ook wel, Liberty City is namelijk echt goed in elkaar gezet. Met de diverse wijken en dan uiteindelijk Star Junction. Misschien is LC net iets te klein, maar het blijft een mooie setting.

GTAIV_Multi_Editeur_189.jpg

Bassieboy35:

Speel je nog andere games dan GTA?

Mostwantedkid:

Forza Motorsport 4, FIFA 13 en Hitman Absolution heb ik vóór GTA V als laatst gespeeld. Eigenlijk verheugde ik me enorm op FIFA 14, maar toen ik erachter kwam dat het bijna hetzelfde zou zijn als FIFA 13 hoefde ik hem niet meer. Ik heb al bijna mijn controller doormidden gebroken door alle rage-momenten in de online-modus van FIFA 13. :7

Bassieboy35:

Haha, een echte voetbalfan zo te horen?

Mostwantedkid:

Forza Motorsport speel ik omdat het gewoon het mooiste racespel is wat bestaat. Ik ben best een auto-fan dus daarom heb ik deze meteen gehaald zodra hij uit was. Ben volgens mij meer tijd kwijt met het modden van auto's dan met racen.

[Mostwantedkid:

Ja tuurlijk, gelukkig doet m'n cluppie het geweldig in de Eredivisie dus ik heb niks te klagen. :D

Bassieboy35:

Laat me raden, FC Twente?

Mostwantedkid:

En je hebt het ook nog meteen goed he. :puh:

Bassieboy35:

Van Tukkers weet ik niet anders hé? Maar goed, waarvoor ben je voor FC Twente?

Mostwantedkid:

Mooiste club van Nederland al zouden anderen me ongelijk kunnen geven.

Bassieboy35:

Ah, oke. Ga je ook naar wedstrijden?

Mostwantedkid:

Ik ben opgegroeid met FC Twente. M'n vader ging al naar elke wedstrijd in het vorige stadion, het Diekman, en het is me eigenlijk met de paplepel ingegoten. Vroeger was ik ook voor Twente , maar nog niet zo erg als nu. Toen was ik nog klein en had nog geen flauw idee wat het eigenlijk was allemaal.

Ik probeer wel zoveel mogelijk naar wedstrijden te gaan. Helaas geen seizoenskaart want die zijn wat prijzig hier in Enschede. Kom anders een keer mee naar een wedstrijd. Kun je een keer echte sfeer proeven in plaats van die nepsfeer in Amsterdam. :puh:

Bassieboy35:

Ben niet echt meer met voetbal bezig haha, ik blijf voor Heracles. :$ Doe je zelf ook aan voetbal?

Mostwantedkid:

Zeker. Alweer bijna 10 jaar. Ik wou dit seizoen bijna stoppen maar ik kan het echt niet. Voetbal is bijna m'n alles en kan er niet zomaar afstand van doen, haha.

Bassieboy35:

Ooit al een keer 1e geworden?

Mostwantedkid:

Er wordt gezegd dat ik een keer kampioen ben geworden toen ik 9 jaar oud was, maar dat kan ik me niet meer herinneren. :puh: Misschien word ik dit seizoen trouwens wel kampioen. We zijn lekker op weg naar de 1e plaats met nog maar 1 punt verschil tussen ons en de koploper. Zaterdag spelen we tegen hun en als we winnen staan we mooi bovenaan. :D

Bassieboy35:

Daar kan ik me iets bij voorstellen, inderdaad. Hoeveel wedstrijden moet je nog? Of weet je dat niet?

Mostwantedkid:

Het is een halve competitie dus we stoppen in de winterstop, helaas. Na zaterdag spelen we nog tegen 6 of 7 tegenstanders dacht ik. Hopen op een goed eindresultaat. :D

Bassieboy35:

Laten we duimen!

Mostwantedkid:

Ja toch! :)

Bassieboy35:

Als je het nog maar wel even meldt hé?

Mostwantedkid:

Dan is het groot nieuws op het forum hoor, geloof me haha. :D

siggtaf3_zps538e3c2c.png

Bassieboy35:

Op je profiel staat dat je een Signspecialist opleiding doet, wat houd dat precies in?

Mostwantedkid:

Als je deze opleiding voltooid hebt ben je eigenlijk gespecialiseerd in het beletteren van alles. Autobelettering, gevelbelettering en bijvoorbeeld lichtbakken maken voor winkels zijn dan je dagelijkse werk. De opleiding heeft dus een reclame-insteek, zeg maar.

Bassieboy35:

En, bevalt het?

[Mostwantedkid:

Nee, totaal niet. Ik zit nu in het eerste leerjaar van de opleiding en als je kijkt naar het laatste jaar, het vierde jaar, dan merk ik op dat er eigenlijk niks veranderd wat ik niet echt positief vind. Ik ben eerst afgewezen voor HTV, een politieopleiding, maar daar ben ik afgewezen omdat er gewoon veel te veel aanmeldingen binnen waren gekomen en ze moesten dus gaan loten voor wie er af ging vallen. Helaas werd ik dat dus. Volgende week even overleggen met beide ROC's en kijken of ik alsnog die opleiding kan gaan doen. Anders ga ik volgend schooljaar beginnen met dezelfde opleiding, hopelijk.

Bassieboy35:

Ah, dat is wel balen zeg.

Wat vind je eigenlijk om dat gedoe rond zwarte piet?

Mostwantedkid:

Allemaal onzin. Laat ons gewoon lekker Sinterklaas vieren zoals we dat al jaren doen. Ik ontken niet dat er geen racistische ondertoon zit in zwarte piet want daar weet ik te weinig van af, maar ik geloof niet dat de huidige piet te maken heeft met slavernij. Mensen hebben toch wel wat beters te doen dan op Nederland gaan zeiken over zwarte piet. Ik zou liever een discussie aangaan over Syrië dan over zwarte piet bij wijze van spreken.

Bassieboy35:

Ben ik helemaal met je eens. Wat zijn je hobby's?

Mostwantedkid:

Natuurlijk voetbal zoals we al eerder besproken, maar tekenen vind ik ook heerlijk om te doen. Nieuwe dingen proberen te ontwerpen zeg maar. Ook ben ik nog scheidsrechter bij mijn voetbalclub en daar sta ik iedere week op het veld een wedstrijdje te fluiten.

Bassieboy35:

Hoe lang ben je al scheidsrechter?

Mostwantedkid:

Zo'n 3 jaar al geloof ik. In die tijd 2 diploma's behaald en wil binnenkort voor de KNVB gaan fluiten. :)

Bassieboy35:

BoerTijger wou dat ook doen, wil je ook daarin doorgroeien als je de kans krijgt

Mostwantedkid:

Als ik de kans krijg zou dat heel mooi zijn. Mensen onderschatten nog wel eens hoe moeilijk het eigenlijk is om zo'n wedstrijd in goede banen te leiden, daarom ben ik het ook gaan doen. Maar mensen zeggen dat ik talent heb en dat het jammer is om alleen bij een amateurclub wedstrijden te fluiten. Maar het irritante is dat ik zelf ook nog voetbal en dat ik er daarom niet zo heel veel tijd in kan stoppen. Als ik eenmaal gestopt ben ben voetbal zou het inderdaad mooi zijn als ik hier ook echt in doorgroei.

Bassieboy35:

Wat vindt jij zo leuk aan het forum?

Mostwantedkid:

De mogelijkheid om je GTA-kennis te laten zien om bijvoorbeeld mensen te helpen maar ook de gezelligheid zoals ik al eerder zei. Ook vind ik leuk dat het niet alleen een forum is, maar er zit een hele gemeenschap achter zeg maar. Mensen schrijven blogs, er zijn contests, er bestaan gangs en haast ieder actief lid kent elkaar. Dat vind ik denk ik toch het leukst aan het forum.

Bassieboy35:

Merk je ook verschillen op het forum van vroeger (voor GTA V) en nu GTA V uit is qua leden, activiteit et cetera?

Mostwantedkid:

Je ziet wel dat GTAForum echt heel groot is geworden. We bestaan nu 10 jaar en het wordt, lijkt het, alleen maar groter. Nu GTA V uit is zullen veel meer mensen een weg vinden naar het forum. Qua activiteit van leden merk ik niet zo heel veel eerlijk gezegd. Dezelfde leden blijven online en er zijn soms wel nieuwe leden die echt actief mee gaan doen op het forum wat natuurlijk heel leuk is. Even een voorbeeldje. SpacyColours registreerde zich volgens mij rond dezelfde tijd dat ik dat deed. Ik had even een pauze van het forum en hij was opeens megalid en nog een tijdje later was Spacy moderator. Ik vond het enorm knap dat dat zo snel kon en heb ook best veel bewondering voor hoe Spacy in zo'n relatief korte tijd een best grote naam is geworden op het forum. Maar zo zie je dus hoe het kan gaan op het forum. Sommigen blijven even anoniem, maar bekijken het forum wel vaak en anderen vallen echt op en maken echt naam.

Hetzelfde is met jou het geval. Een paar maanden later als mij zelfs, haha. :)

Bassieboy35:

Oh, haha, bedankt!

Mostwantedkid:

Nee wacht, Spacy kwam zelfs in 2011! Haha

Bassieboy35:

Ja, zat ook even te denken in me hoofd als dat al wel 2010 was, haha.

Wil je nog wat aan het forum kwijt?

Mostwantedkid:

Het forum moet in de grootste lijnen gewoon zo blijven. Niet te veel veranderen en gewoon zo open en gezellig blijven zoals het is. Ik wil daarom Joriz nog een keer bedanken voor het forum en tegelijkertijd feliciteren mét het forum. Uiteindelijk halen we de 50 jaar wel, haha. :)

Bassieboy35:

Mooi, Mostwantedkid, ik wil jou bedanken voor dit interview!

Mostwantedkid:

Graag gedaan. Jij ook bedankt voor het interview!

Bassieboy35:

Geen probleem, het was een genoegen!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...