Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 353 - Het Krantje


OWN

386 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

De schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Ik ben zoek die mijden! Ja, serieus, deze week heb ik mij voorgedaan als een allochtoon persoon om die chickies flink te getten weetjewel, nohomo, gewoon vol flappen in de aanslag en neerhalen die bitch. Jeweettoch hoe dat gaat, ah sabi? Zo hossel ik ‘t, gewoon zak¤lyk inge$teld zijn, dan kan er niks mis gaan. Maar laten we maar eens naar dit (vrijwel) chickieloos forum gaan, want het was me het weekje weer wel..

- Bronnen zeggen dat er iets gaande is in het MAF-kamp. De MAF werd gisteravond laat gepubliceerd omdat NandroDavids ernstige diarree zou hebben. Hierdoor werd de MAF rond 11 uur gepubliceerd. Ingewijden vonden dat jammer, want dan ligt de helft van de MAF-fans al op bed.

- Naast dat ze de modding fora, het administrator forum en PatrickW heeft veroverd zet Dutchy3010 ook voet in het Graphics forum met haar éérste sig. En toegegeven, zo slecht is-ie niet. Alleen kan, volgens ingewijden, de background focals wat minder doorgelicht worden en als je de color balance en de levels zo afstemt met de smudge wat links van de render, dat dan de focal meer tot z’n recht komt via een cutout-effect. Maar dat is slechts bijzaak.

- In de week dat GTAGames.nl 10 jaar bestond is VWO-er een petitie gestart tegen misschien wel een van de meest essentiële dingen op het forum: de post editor. De What You See Is What You Get (WYSIWYG)-editor schijnt dus niet goed genoeg te zijn. En wat doe je dan, anno 2013? Juist, je start een peditie. En dat hebben veel mensen al gedaan! Bronnen hebben zelfs Koning Willem-Alexander bereid gevonden de petitie te signeren. Zo kom je er wel!

- De kinderen kunnen weer gewoon over straat, je hoeft niet bang achterom te kijken tijdens het eten van een appel en je kunt nu gewoon normaal met de auto zonder een grondige check om te kijken of-ie ergens zit: Dark_Zemy heeft een postban! Heerlijk rustig zo. Voor hoe lang precies weten bronnen niet, maargoed, wat maakt dat uit, hij is er niet en dat is heerlijk. Een Dark_Zemy_vrije_periode! Dat ik dit nog mag meemaken.

3 reacties


Recommended Comments

Ik stond gewoon te darten gisteravond, maar vooruit...

Mooi geschreven inderdaad, vooral dat stuk over Dutchy's signature, en gewoon 'VWO-er' als lid noemen, heerlijk :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...