Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 353 - Game On!


OWN

694 bezichtigingen

7d0yyLk.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

We gaan het vandaag hebben over Assassin's Creed IV: Black Flag. Hij is dan nog niet uit, maar we kunnen al wel een klein kijkje nemen. Heb je 'm al gepre-orderd? Of laat je dit spel aan je neus voorbij gaan?


Een nieuwe hoofdpersoon

Je maakt kennis met een nieuw personage, genaamd Edward Kenway. Hij is van Britse afkomst en uiteraard een lid van de Assassin-orde. Edward is geboren in armoede, hij werd kaper en maar later piraat. Daarna werd die een Assassin. Edward is de grootvader van Conner, die de protagonist was in Assassin's Creed III. Edward is uitgerust met twee zaarden en vier pistolen. De betekenis van Kenway is 'dappere koninklijke vechter', we zullen zien als die dat waar gaat maken in dit deel.

Assassins-Creed-IV-Edward-Kenways-Face-600x307.jpg

Setting en mogelijkheden

Het spel speelt zich af in de Caraïben, met drie grote steden; Havana, Kingston en Nassau. Je hebt in het 4e deel veel meer vrijheid dan in voorgaande delen. Zo wordt de map eerder vrijgegeven en heb je minder verplichtingen. Zoals bekend speelt het water een grote rol, vanwege de piraterij. De Spanjaarden, de Britten en de piraten proberen dan ook allemaal de macht te grijpen in de spelwereld. Naast de steden heb je ook de mogelijkheid om ruïnes, de jungle, forten en kleine dorpjes te verkennen. Het jachtsysteem komt terug, wat we al konden vinden in de vorige game van deze serie. Je kunt nu ook weer assassins rekruteren, wat ook in Brotherhood kon, maar er is wel een nieuwe draai aan gegeven. De Jackdaw, het schip van Edward, is up te graden in de loop van het spel. Ook multiplayer is weer van de partij met de nieuwe gamemodes, maar dit is alleen op het land te doen.

Twee gezichten

Er zijn weer twee verhalen die door elkaar lopen. De één speelt zich af in het heden en de ander in het verleden. Het verhaal in het heden speelt zich niet meer af met Desmond, want die is dood. De makers van de animus zullen die plek innemen. Zoals ik al zei is de hoofdpersoon in het andere verhaal Edward. Dat verhaal speelt zich af in de Caraïben en een gedeelte van Florida.

Wat vinden jullie van dit spel?

2 reacties


Recommended Comments

Ik vind het een 10/10!

En hier is nog wat aanvulling van mijn kant:

-Edward James Kenway is geboren in Wales.

-Edward krijgt zijn assassin pak op een originele manier: Hij steelt hem.

-Bij Abstergo wordt je in de eerste missie verteld dat ze iedereen DNA van Desmond hebben gegeven, zodat ze verder konden onderzoeken zonder Desmond.

-Je hebt je eigen Onimus. (Die tijdmachine)

-De Onimus is niet meer een bed, maar een computer scherm en een helm.

-Op je bureau bij Abstergo staan de Characters die je ontmoet hebt in de game in een vorm van een beeldje.

Bron: Walkthrough YouTube part 1.

Link to comment

Nja, ik wil hem wel kopen, omdat het Assassin's Creed is. Maar ik twijfel of het wel echt wat voor mij is, daarom wacht ik liever tot ik hem voor 20 of 30 euries kan hebben. Goed artikel trouwens, redelijk kort maar duidelijk :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...