Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585644

Editie 353 - Up to Date


OWN

593 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

MTA SA Team Deathmatch toernooi wordt hervat

Weet je nog dat in het kader van het deze week gevierde jubileum van GTAGames.nl een groot MTA SA Team Deathmatch toernooi werd georganiseerd? Tot in september werd de groepsfase afgewerkt... en toen kwam GTA V. En GTA Online. Maar nu vindt de organisatie dat de jongste telg uit de GTA-serie best wel weer even voor een uurtje aan de kant kan worden gelegd voor een potje MTA. Komende week worden, als het goed is, de halve finales gehouden. De teams die zich daar voor gekwalificeerd hebben zijn: Party & Co. Squad I, Team Covesight, Geweld met een zachte G, en Party & Co. Squad III. De winnaars gaan direct door naar de finale. Op wie zet jij je geld in?

Joriz neemt nieuwe slagzin in ontvangst

Afgelopen week heeft Joriz de nieuwe slagzin voor de website in ontvangst genomen. In een door NandroDavids georganiseerde contest werd de slagzin van Hanneswasco tot beste gekozen. Niet geheel verrassend werd hij daarmee ook direct uitgeroepen tot Winnaar van de Week bij MAF. Wanneer het logo wordt voorzien van Hannes' winnende tekst "GTAGames.nl is al 10 jaar dé Nederlandstalige GTA-site, omdat hét Nederlandstalige GTA-site grammaticaal incorrect zou zijn." is helaas nog niet bekend.

petitie.png

Pietitie? Peditie!

"[De walgelijke WYSIWYG-editor] zorgt voor ontzettend veel problemen, zoals het bekende backspace-probleem, tekens die op magische wijze hun vorm kwijtraken en daardoor als kale tekst verschijnen, en ga zo maar door. (...) Ben jij daar nou ook zo klaar mee, word jij er ook zo moe van om constant naar de volledige editor te moeten schakelen? Steun de strijd!" schrijft VWO-er op zijn opgerichte peditie pagina. Het is duidelijk: hij en met hem zeker veertig andere leden zijn de huidige editor (je weet wel, dat ding waar je je berichten in typt) helemaal zat. De peditie is tegen de WYSIWYG-editor, maar de BBcode-editor laat volgens de technische afdeling ook te wensen over. "In de toekomst zullen we het waarschijnlijk zelfs zonder BBcode-editor moeten doen, al hebben we dan wel de beschikking over een volledig herschreven WYSIWYG-editor," laat de technische dienst in een reactie weten. Of de peditie dus zin heeft is nog maar de vraag. Wat vaker op Meer opties klikken in combinatie met de BBcode-editor lijkt vooralsnog de beste methode om je berichten bugvrij te houden.

Overig nieuws

2 reacties


Recommended Comments

Misschien moet je eens stoppen met kopiëren en plakken wat betreft het Overig nieuws. Volgens mij is het namelijk niet de eerste keer dat Raad de Artiest daar onterecht tussen staat :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...