Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,148

MAF 040 - Prosessie

NandroDavids

421 views

gallery_7284_229_2296.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Voordat ik deze rubriek heb geschreven, heb ik de rubriek Welkom! geschreven. Heeft u die allemaal gelezen? Eerlijk zijn hoor. Want dat lijkt me nu echt zo'n rubriek om lekker voorbij te scrollen, op naar de echte inhoud. En dat is natuurlijk volkomen onterecht.

Kijk, het is moeilijk om origineel te zijn in een welkomstwoord van een forumkrant die wekelijks verschijnt. "Ja, hoi, hier zijn we weer. We hebben dit en dit en dat voor u deze week. Veel plezier ermee." Daar komt het vaak eigenlijk op neer. Als het een paar weken achter elkaar een dergelijke vorm heeft, dan haken lezers natuurlijk af. Dat merkte ik ook bij Test, 1, 2, 3..., waar ik heel lui wekelijks de tekst kopieerde en plakte, waarna niemand dat meer las. Dat heb ik inmiddels veranderd, maar geen idee of de tekst nu wel wordt gelezen.

Hoe dan ook, het is dus moeilijk om origineel te zijn in een rubriek als Welkom! Gelukkig hebben we bij MAF wel regelmatig een nieuwe rubriek, een nieuwe redacteur, of een speciale editie waarover we het kort kunnen hebben. En in alle edities dat het niet zo is, daar probeer ik een grap te maken. Zonder groot succes tot nu toe.

Alhoewel, er was eentje... dat vind ikzelf nog altijd een heel goede grap. Dat zal ik vast vaker roepen over grappen van mezelf, maar deze was echt heel goed. Vind ik. Dat was mijn beste Welkom! tot nu toe, en ik ga mijn best doen om die een keer te overtreffen. Althans, als dat kan. Want: dit was echt een héél goede grap. Ik heb het natuurlijk over de Welkom! in MAF 011.

Ja, maar zo'n grap had ik deze week dus niet. Of verklap ik het nu voor u, omdat u het nog niet gelezen had?4 Comments


Recommended Comments

Wat is deze rubriek? Een soort column? Waarom is deze de ene week er wel en de andere week er niet?

Share this comment


Link to comment

Niet iedere rubriek is vast, Cabyon. Deze is inderdaad nauwelijks gebruikt, drie keer als ik me niet vergis. Klik eens op het tagje van Prosessie, dan kun je de rest ook nog 'ns lezen. ;)

Share this comment


Link to comment

Ik las Welkom! zelfs in de tijd van de grap! Getuige is mijn reactie, de enigste die toen werd geplaatst ook. Als dat niet van trouwheid getuigt.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...