Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 354 - Lid van de Week


OWN

380 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @Kenny-Petrovic de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-64900.png

Kenny-Petrovic zit al sinds 6 maart 2007 op dit forum. Hij maakte veel gebruik van WikiGTA voor GTA San Andreas. Hij had toen een vraag en besloot zich aan te melden voor het forum. Inmiddels is die er nog steeds te vinden. We kennen hem onder andere van Liberty Killerz en sinds deze week ook als Superlid.

Hij kwam in aanmerking met GTA toen hij bij een vriend GTA III zat te spelen. Inmiddels heeft hij alle GTA's in bezit en speelt die momenteel GTA V op zijn Playstation 3. Wat zijn favoriete GTA is kan die moeilijk antwoord op geven, hij twijfelt tussen GTA San Andreas en GTA V. Beide spellen vindt die geweldig. GTA Online vind hij een geweldig concept, maar hij had toch liever gezien dat er wat meer spelers in een server konden. Hij kan eigenlijk niet wachten op de PC-versie vanwege de mooie graphics en de mogelijkheid om mods te gebruiken.

In het dagelijks leven gaat Kenny-Petrovic gewoon nog naar school, waar die de opleiding ICT/Netwerk beheer volgt. De eerste twee jaar zijn een combinatie van beiden, hierna moet die kiezen welke kant die uitgaat. Hij weet nog niet welke kant die op gaat.

2SJ5gq0.jpg

Waarom is Kenny-Petrovic nou lid van de week? Hij was de gelukkige die vrijdagnacht zwart geverfd werd. Na al zijn inzet vonden de mensen dat hij wel een promotie verdiende en die heeft die gekregen ook. Gefeliciteerd met je promotie!

zwDZ9BP.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...