Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 354 - Het Krantje


OWN

412 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

De schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Welkom bij Het Krantje voor deze week. In de komende 500 woorden stort ik zoveel onzin in één rubriek dat je je na het lezen van deze onzin abrupt gaat afvragen of het leven nog wel zin heeft en je de rest van je leven gaat vullen met het kijken naar concerten van de Toppers. Maargoed, even wetende dat dat niet zo zal zijn, laten we ’s kijken wat hier, op het forum, is gebeurd. Want het was me het weekje weer wel..

- Door wat geklooi met wat toetsen heeft Foreigner97 het SA Mysterie gewonnen! Laat ik er ook nog even sneaky erdoorheen vermeldend dat Jet en PatrickW het contest bijna vergeten waren. Maargoed, met veel deelnemers die helemaal die weg kwijt waren volgens bronnen (*kuch* SpacyColours *kuch*) was het ook niet zo moeilijk om met de overwinning naar huis te gaan voor Foreigner. Als ik volgende keer mee doe zul je zien dat het een heel stuk moeilijker wordt. Prepare yourselves!

- En weer eens een lid de nieuwe, heerlijke, fantastische en geyle poort der Superlidmaatschap doorgevaren. Kenny Petrovic mag zich sinds enkele dagen superlid noemen! Alhoewel hij 52 jaar is en al dik 30 jaar in Amerika woon.. eh? Ik krijg van ingewijden door het dat niet dé echte Kenny is..? Een neppe, blijkbaar. Wat is dit nou, GTAForum? Gaan jullie iemand promoveren die zich voordoet voor mr. Petrovic maar het niet echt is? Beschamend, werkelijk beschamend. Ik zal wel eens een belletje plegen met ‘m om te kijken of ik een paar van die admins om kan leggen, want dit pik ik (en Kenny) niet! Joriz bijvoorbeeld. Die was laatst in Liberty City toch?

- Gossie, de eerste date van mekane in IV is mislukt. Nee, niet omdat Niko te laat kwam. Ook niet omdat hij nog keihard stond te fappen op een of andere poster met een leuke meid erop. Nee, de date mislukte volgens bronnen omdat-ie ging vechten. Dat is natuurlijk niet handig, maar het is mij ook wel eens overkomen. Misschien had ik toch de hand van het goede meisje moeten pakken toen.

- The Network was net opgericht. Volgens ingewijden is het een plek waar je kwarktaartjes kunt eten zonder dat je vervolgd wordt én waar iedereen gelijk is, blijkbaar. De leider van Sans Scrupules vond dat ook wel een goed idee en aapte het idee na. Nu is ook iedereen die lid is van dat zooitje ongeregeld gelijkwaardig. Alleen staat Pwned. daar natuurlijk ver boven. Hij is de führer, hè.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...