Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 354 - Up to Date


OWN

574 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Jesperkaj's Onafhan(k)elijke Blogposts

Het werd deze week aangekondigd als "iets nieuws" en "een primeur", maar u kent het bekende riedeltje wel: blogs van leden die van plan zijn om zo nu en dan, maar toch zeker regelmatig, een artikel in hun blog te plaatsen. Dat artikel kan overal over gaan en heeft geen publicatiedag of -tijd. Zoals Anders, Everbody loves Joey, Guard's Blog, Phoenomena: blogs die worden begonnen met een prachtig artikel waarin ze uitleggen wat ik in de eerste twee zinnen heb uitgelegd, gevolgd door nog geen hand vol items. Van deze vier zijn de laatste twee nog wel actief, maar herkent u de eerste twee nog? Vast niet gezien het gebrek aan spelfouten in hun banners. Dat heeft @Jesperkaj voor zijn JOB goed uitgedacht. :Y

gallery_13783_45_1342.png

Foreigner97 wint SA Mysterie

Zaterdag vond de derde en laatste ronde van SA Mysterie plaats. In deze contest moeten de deelnemers zo snel mogelijk de locaties van objecten in GTA San Andreas weten op te sporen. @Foreigner97 en @SpacyColours gingen beiden meteen voor object 1, waarbij de laatste aan het kortste eind trok. Foreigner97 ging daarna in hoog tempo door, waarbij hij flink op de hielen werd gezeten door @Phoenyxar, die twee objecten tegelijk plaatste. Het maakte geen verschil: Foreigner97 won de finale voor Phoenyxar, @Svenie en SpacyColours met een tijd van 33 minuten voor vier van de tien objecten. Chapeau! :bier:

Drie? Jawel, drie gang wars!

Op het moment van schrijven wordt er op drie plekken in The City gevochten: Sans Scrupules en Covesight Community vechten om Los Santos, De Bananenbende en de politie om Vice City, en The Network heeft de aanval ingezet op De Wilde Ganzen. Dit kan toch niet goed gaan, zou je zeggen. Beat Down, The Underground en The Los Santos Crew wachten rustig af wat er gaat gebeuren. Die zullen het wel... eh... te druk hebben met andere dingen.

Overig nieuws

  • @Platypus vroeg het zich hardop af: wanneer komt er weer een nieuw fragment bij Raad de artiest 3.0?
  • De stand in de Eredivisie is superspannend. Of dat ook geldt voor de stand bij Voetbalcoach is nog even de vraag, gezien de achterstand van meerdere speelrondes.
  • Stuur je inzending voor de Pimp My Ride Contest voor zaterdag in.

7 reacties


Recommended Comments

Het moet trouwens "Jesperkajs" zijn, niet "Jesperkaj's". Een dubbele fout dus. Ik begrijp dat hij een Americanofiel is, maar hier geldt de Nederlandse grammatica toch.

Link to comment

Klaarblijkelijk is het al teveel gevraagd om mij hier persoonlijk over te informeren, maar in plaats daarvan maken we gelijk heel de blog belachelijk.

Zeer jammer dit.

Link to comment

@ Jesperkaj: Relax, voel je niet meteen zo aangevallen. SpacyColours had het al in een reactie op je eerste item laten weten, zij het op een misschien iets meer subtiele manier. En als aan het eind van de week er nog steeds dezelfde banner staat bij een blog die ik (tot op heden) niet de origineelste vind na een aantal voorgangers hetzelfde te hebben zien proberen, is een stukje snel geschreven.

Het moet trouwens "Jesperkajs" zijn, niet "Jesperkaj's". Een dubbele fout dus. Ik begrijp dat hij een Americanofiel is, maar hier geldt de Nederlandse grammatica toch.

Op dit forum wordt de 's zo vaak gebruikt in combinatie met een forumnaam, dus dat vind ik geen probleem. :)

Link to comment

Ik voel me niet aangevallen, alleen vind ik het erg jammer dat ik via een omweg erachter moet komen dat er een spelfout in de banner zit die ik helemaal over het hoofd heb gezien. Overigens vind ik het al zeer apart dat je na nog geen week tot de conclusie kan komen dat mijn blog precies hetzelfde is als alle andere. Ik vind dat je dat, van een blog dat nog niet eens een week in een nieuw jasje is gestopt, nog niet kan concluderen.

De reactie van SpacyColours op mijn blog lees ik net voor het eerst, net als alle andere reacties die gegeven zijn. Dan is het ook niet vreemd dat de banner nog niet is aangepast.

Link to comment

Natuurlijk, het uniek worden heeft tijd nodig. Op dit moment zie ik echter nog vrij weinig verschil met de andere genoemde blogs. Aan jou om te laten zien dat het wel degelijk iets meer gaat worden. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...