Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,361

MAF 041 - Vraaggesprek


NandroDavids

425 views

 Share

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Welkom bij weer een Vraaggesprek, waarin we zoals gebruikelijk een forumlid hebben onderworpen aan niet de minste vragen. De afgelopen week werd er weer een Megalid gepromoveerd tot Moderator, en dat leek ons een mooie gelegenheid om hem te interviewen: @Cabyon!

"Het is de kunst om het talent tevoorschijn te toveren en hen te laten ontplooien"

gallery_7284_229_837.jpg

Had je je promotie naar Moderator verwacht?

Nee, het kwam voor mij als een verrassing. Ik had gisteravond een gesprek waarin Dutchy3010 vroeg of ik de Graphics Fora onder mijn hoede wou nemen, een vraag die ik met ja heb beantwoord.

De Graphics Fora lijken de laatste tijd aardig dood te zijn. Wat ga jij eraan doen om dat te veranderen?

Graphics is nog niet zó dood in vergelijking met andere fora. Echter, het is altijd fijn als het in die fora wat meer actief wordt. Samen met mijn Moderator-collega's zijn en zullen we op korte termijn gaan brainstormen hoe we de Graphics Fora nóg aantrekkelijker kunnen maken voor leden. In de nabije toekomst zullen we deze dan plannen tot uitvoering brengen.

En in welke richting moeten er dan denken? Heb je zelf al ideeën?

Dan denk je aan een opfrissing van de huidige (belangrijke) topics (zorgen dat ze weer up to date zijn) en mogelijk het opzetten van nieuwe projecten. Ik denk dat we ons vooral bezig moeten houden met het stimuleren van het bezig zijn met Photoshop en dus jong talent ondersteunen. We willen tenslotte ook de (succesvolle) projecten die nu lopen voortzetten.

Is dat jong talent er eigenlijk nog wel?

Ja, dat jong talent is er zeker nog wel. Het is alleen de kunst om het talent tevoorschijn te toveren en hen te laten ontplooien. Dat kan door middel van het intensief helpen van deze jongens en ze ten alle tijde aan te moedigen. En natuurlijk moet het jong talent zelf gemotiveerd genoeg zijn. Anders zijn onze inspanningen nutteloos.

Kun je wat namen noemen van die talenten?

Die moeten nog ontdekt worden.

Wat vind je van de timing van je promotie? Nu maak je bij de Awards immers geen kans meer op Beste Megalid.

De timing van mijn promotie is wat mij betreft prima: ik voel me onderhand goed bij mijn blauwe kleurtje en ik vind het natuurlijk leuk dat ik dan ook nog Graphics onder mijn hoede kan nemen. En natuurlijk, het zou raar zijn om te zeggen dat ik erkenning niet leuk vind (want dat is die Award eigenlijk wel) maar ik vind het absoluut niet erg dat ik ben gepromoveerd.

Wil je verder nog iets aan de mensen kwijt?

Kijk vooral eens naar de livestreams via Twitch van Gta Ripper die je dan Photoshop-skills leert, die zijn erg leerzaam.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...