Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 355 - Lid van de Week


OWN

359 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @Cabyon de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-79700.jpg

Wie? Cabyon? Nee, dat dacht je zeker niet. Als je deze kersverse moderator niet eens kent: scheer je weg. Maar lees eerst nog even door voor wat extra kennis.

Cabyon enterde het forum op 23 november 2007, als 11-jarig broekie. Vastgeplakt aan zijn PS2 met GTA SA, liep hij vast bij een missie van Catalina. Wat doe je dan? Registreren op GTAForum.nl. Sinds 2007 heeft hij meerdere gangs versleten: Hotel Paradiso, Duckdome, De Wilde Ganzen en momenteel Beat Down, waar hij 'Rechtelhand' is. Bij DWG heeft hij zijn beste tijd gehad, in de periode van @Nstyle08Z. Oude rotten weten over wie ik het heb. Cabyon is nog altijd een graag geziene gast in The City en zijn buitenwijken. En niet alleen in The City, maar ook in de Graphics-fora met zijn Photoshop-kunsten.

GTA V is zijn favoriete GTA. Het was lastig, want SA is natuurlijk ook heel goed. Maar als hij dan toch één moet kiezen, dan maar GTA V, want dat is toch wel dé ultieme GTA-beleving. Hij heeft er nog al wat, dus dan kun je ook wel bepalen wat de échte shit is. In de kast: VC, SA, LCS, IV, EFLC en natuurlijk V. V natuurlijk op zijn PS3, gewonnen van Joriz en kornuiten. Hij heeft al heel wat prachtige dingen meegemaakt in V en Online, o.a. een killing spree met een knife in Fort Zancudo en een ontsnapping van 5 sterren politie, samen met een vriend, in slome auto's. Hoe doet hij het toch?

Staat hij ook niet linksboven in het rijtje bij OWN als 'Co-Hoofdredacteur'? Nee, dat lijkt maar zo. Moet toch een beetje slijmen bij de grote bazen, nadat ik vorige week niet kon schrijven. Je kunt dus al raden wie volgende week de slachtofferrol mag aannemen.

Maar waarom is Cabyon nou Lid van de Week? Ik denk dat ik het niet eens hoef te vertellen. Cabyon is deze week gepromoveerd van Megalid naar Moderator, en dat ook nog in de Graphics-fora. Een flinke stap. Hier willen wij hem dan ook succes mee wensen. En natuurlijk niet alleen deze week, maar altijd staat hij voor je klaar. Dat verdient in deze speciale week wel een speciale pluim! Cabyon, gefeliciteerd!

01MfU3b.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...