Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581960

Editie 355 - Het Krantje


OWN

325 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

De schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Hoi! Wat fijn dat je weer een nieuwe editie van Het Krantje leest, een stukje pure journalistiek waar menig aluhoedjesvouwer nog een voorbeeld aan kan nemen. Awel, laten we eens beginnen die waarheid te verspreiden. Want het was me het weekje weer wel..

- Ja, ik kom er niet onderuit: ondergetekende is zelf mod geworden deze week. Helemaal mooi natuurlijk dat ik naast dat ik met –Matthijs- mag samenwerken ook Gta Ripper als mijn collega heb! Het bier zal rijkelijk gaan vloeien samen, denk ik. En die warns ook!

- Wat een grapjas, die Megadreams. Is de nominatieronde van de GTAForum Awards deze week gestart, gaat-ie opeens vol bezig zijn met zijn mods.’Toevallig’, hè? Volgens ingewijden is dit een typisch gevalletje awardgeilerij en daar moet hard tegenop worden getreden! Geef hem dan als straf maar gelijk twee awards ofzo.

- Oei! Crazy-Ghost vertelde laatst in de status-updates dat hij onderhand al 14 jaar was (dat kun je op bijna drie handen tellen!!111!!!) en hij was nog steeds niet ongesteld! Het kan zijn dat hij over enkele jaren pas uitsluitsel over dit gevalletje krijgt voor hem óf hij is compleet in de war. In dat laatste geval raadden bronnen hem aan om eens naar beneden te kijken en dan een afweging te maken. Je moet immers doen waarbij je je goed voelt, niet?

- Is this the real life? Is it just fantasy? SpacyColours postte, na een afwezigheid van 46 intergalactische jaren, eindelijk weer iets op z’n blog met een naam die je niet goed kan schrijven. Het heette ‘Three Colours’ en is eigenlijk een soort slijmserenade van understatements over hoe graag meneertje wel niet moderator wou worden. Ik kan mijzelf er overigens helemaal niet in herkennen, hoor. Dus. Genoeg over mij.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...