Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581995

Editie 355 - Up to Date


OWN

321 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Pimp My Ride nu echt van start

Het had een aanloopje nodig, maar inmiddels is de Pimp My Ride Contest van start met de eerste stemronde. In de contest is het de bedoeling om aan de hand van een thema een auto uit GTA V te pimpen. Er kan nu gestemd worden in de eerste stemronde op de acht inzendingen. Opmerkelijk is dat voor dit thema, (sport classic) muscle car, maarliefst vier keer voor een Declasse is gekozen. Het mag dus duidelijk zijn welk automerk favoriet is voor de overwinning deze ronde. Is dat nu een voordeel of een nadeel voor de deelnemers? We zien het na het sluiten van de stembus op 16 november.

JtY8m4G.png

'Coming of Age' door niemand minder dan @Silverbyte.

Venzio neemt Voetbalcoach over

Mede vanwege gezondsproblemen heeft @Kloep besloten om te stoppen als moderator en een deel van zijn projecten. Waar hij vandaag Raad de Artiest hervatte met een nieuw fragment, heeft hij bij Voetbalcoach besloten om te stoppen. Gelukkig voor de contest en de deelnemers is @Venzio bereid om de contest door te zetten. Op dit moment is @Venzio druk bezig om de afgelopen speelronden te verwerken in de stand, waar wij hem gezien de hoeveelheid werk heel veel succes mee wensen!

Iedereen weer op 0

Al sinds jaar en dag geldt op het forum de regel dat je één keer je naam mag wijzigen, en indien je niet tevreden bent je naam deze wijziging kosteloos kan laten terugdraaien. Dat had tot gevolg dat sommige leden met een naamswijziging van vele jaren geleden zaten waar ze nu helemaal niet meer gelukkig mee waren. In het kader van het feestjaar is daarom besloten om iedereen weer op nul te laten beginnen. Het oude naamswijzigingentopic is van het prikbord afgehaald en vervangen door een gloednieuwe, waar alweer vijf naamswijzigingen in staan. Nog niet die van .Whoopdidoo., maar dat lijkt een kwestie van tijd. De uitslag van de vorige naamswijzigingenwedstrijd: @PatrickW heeft gewonnen met 193, voor @Lantyz op 168 en op grote afstand @Dutchy3010 met 55. U weet dus bij wie u moet zijn voor uw naamswijziging.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...