Jump to content

Sport Blog

  • artikelen
    40
  • reacties
    89
  • bezichtigingen
    50471

Sport Blog ~ Welkom!


Venzio

606 bezichtigingen

527ba2ffe0bc8-v4banner.png

Je zult vast denken; ‘huh? Sport Blog, wat is dat nou weer?’ maar eigenlijk zegt de naam al genoeg, een blog over sport. Ik wil je graag wat meer informatie over deze blog geven en hoop je zowel te informeren als te amuseren.

In ‘Sport Blog’ geef ik mijn ongezouten, soms een tikkeltje kritische, mening en dat kan over haast elke sport zijn; voetbal, darts, tennis, Olympische Spelen en nog veel meer. Ik probeer zo veel mogelijk als ‘neutrale’ supporter te werk te gaan; de club die mijn voorkeur heeft krijgt geen ‘complimentjes’ als die het niet hoort te krijgen. Je zult ook vast een aantal leuke onderzoekjes, interviews en gastrubrieken hier vinden dus kom nog zeker een keer terug!

Het zou leuk zijn als jij een reactie plaatst met wat tips, vragen of iets anders want ik probeer met elke reactie wel iets te doen!

Voetbalcoach

Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom Voetbalcoach (het contest die ik van Kloep heb overgenomen) ben ik van plan om hiermee een ‘link’ te maken; je kunt hier de blessures en tips vinden die jij dan kunt gebruiken bij het selecteren van je opstelling!

52861849b7f4f-Voorproefje.png

Een klein voorproefje van what is coming!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...