Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,203

MAF 042 - Loser Van De Week


NandroDavids

572 views

 Share

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Jawel, het is weer eens zover: we hebben een Loser Van De Week. Een volkomen ludieke rubriek uiteraard, met humor om te lachen, zonder negatieve bijbedoelingen, u kent het wel. En die Loser Van De Week is deze keer... @Wesley!

gallery_7284_229_6485.jpg

Hij krijgt die titel voor deze post van afgelopen week, in het topic Verbeterpunten GTAGames. In die post zitten 3 redenen voor zijn uitverkiezing tot Loser Van De Week, en die gaan we hieronder natuurlijk even uiteenzetten.

Allereerst de zinsnede "Na een paar maanden...", die werkelijk nergens op slaat. Immers: hij citeert zichzelf in deze post met zijn naamswijzigingen-suggestie en daar staat heel duidelijk een datum bij. Een datum van exact een maand geleden. Dus maanden? Nee, een maand. Leer rekenen man. Maar laten we hem hier niet te hard op pakken: dit is slechts een detail.

Ten tweede het feit dat Wesley zich hier zo druk om maakt. Want waarom doet hij dat, terwijl hij vrijwel volledig inactief is tegenwoordig? In zijn signature staat zelfs Gone, wat toch doet vermoeden dat hij vertrokken is van het forum. En met gemiddeld zo'n 5 posts per maand de afgelopen tijd, lijkt dat ook echt zo te zijn. Ga je dan lekker ergens anders druk om maken.

Het derde en laatste punt is het punt waarvan hij zelf ook al zei dat het een fail was: het feit dat hij niet had gezien dat het naamswijzigingenbeleid al is aangepast. Want dat is toch wel erg kansloos. Iets graag veranderd zien hebben, je daar hard voor maken, daar na een maand nog steeds mee bezig te zijn, maar ondertussen niet zien wat de crew inmiddels allemaal heeft gedaan. Jammer.

Wesley, 'gefeliciteerd' met de titel van Loser Van De Week! En vanaf nu gewoon even goed opletten voordat je iets doms post hè.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Da's nog niets. Hij heeft niet in zijn signature staan dat zijn naam is veranderd, terwijl dat wel zou moeten! Nu hebben we geen flauw idee wie het is natuurlijk.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...