Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586133

Editie 356 - Lid van de Week


OWN

405 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-136319.png

even voor de duidelijkheid: dit is Lady Gaga

Extreem kennen we natuurlijk allemaal wel. Hij is sowieso een van de meest opvallende leden van het jaar. In alle hoeken van het forum kun je zijn aanwezigheid voelen. Nog maar 7 maandjes lid, maar al ver boven de 1000 posts. Hij registreerde voor het forum omdat hij vastliep bij, misschien wel de meest irritante missie van alle GTA's, Wrong Side of the Tracks in San Andreas. "All we had to do, was follow the damn train, CJ!" Hij was eerst nog bekend onder de naam Michaeltjuuh, inmiddels als Extreem.

Zijn eerste GTA was GTA III. Hoe, waar, waarom weet hij niet. Wanneer wel, dat was op 8-jarige leeftijd. De game sloeg aan, de familie was wel blij dat de kleine Michael rustig zat te gamen in zijn kamertje, op de PS2. Gelijk Vice City en de rest erachteraan, wat nu resulteert in een kast vol aan GTA's. III, VC, SA, IV, TLAD, TBOGT, CW en natuurlijk V.

Ook Michael stopt elk vrij uurtje in hobbies, zoals tekenen, Anime, de natuur, maar natuurlijk ook in V. De storyline was wat kort, maar het is zeker een goed spel. Vooral Online is geweldig, maar hij wacht nog wel op alle DLC's met o.a. de heists. Want we kunnen natuurlijk allemaal niet wachten op dát moment, dat je met je maten de bank binnenstormt en een minuut later weer buiten staat, met tassen vol geld. Beloofd was het dat V om heists zou draaien, en die zullen we krijgen ook. Maar ondanks de 'vetheid' van V, blijft SA het beste. En dan vooral de multiplayer.

1z37bbl.jpg

Maar waarom is Extreem nou Lid van de Week? U zult het allemaal meegekregen hebben: er is weer een nieuwe gang opgestaan. The Skyline, onder leiding van Extreem. Na een eerdere poging met Hustlers United/Midnight United, probeert hij het nu opnieuw. Extreem, veel succes gewenst met je nieuwe gang, en gefeliciteerd! Onthoud: The sky's the limit.

IDwwszA.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...