Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 356 - Gang van Zaken


OWN

492 bezichtigingen

yZIEO5m.jpg

Deze rubriek is geschreven door Bierbuikje, NilsHolgersson, Basssss & Phoenyxar

The Skyline

Indrukwekkend snel, dat was de reactie van andere gangs op de vorming van The Skyline. De nieuwste sensatie binnen de gangscene en al gelijk goed voor meerdere discussies bij meerdere gang talks. Zo heeft The Network zich van zijn gezellige kant getoond door The Skyline even te overvallen en heeft laatstgenoemde bijgevolg zijn deuren dichtgegooid. Wij gingen even op koffie bij de leiding van The Skyline. Want wat maakt The Skyline nu zo speciaal?

"The Skyline is eigenlijk zoals alle andere gangs, we proberen activiteiten en meetings te organiseren."

Oow, dat is toch wel even een verrassing. Niks speciaal dus, of toch?

"Iets typisch aan The Skyline is dat wij anders willen zijn, we zijn niet mensen die netjes in de lijntjes tekenen, maar vaak ook buiten de lijntjes."

lijnen.jpg

Dit kunstwerk zou zomaar eens door de leiding van The Skyline kunnen zijn gemaakt!

Dit laat ons nog een beetje op onze honger zitten. Misschien dan toch nog één laatste...

"Als je een nieuw persoon bent, we nemen je heus wel aan. Of als je niet populair of geen Superlid bent, dan ben je van harte welkom. Ik heb liever non-populaire mensen dan Superleden in mijn gang, dan straalt het niet uit dat er alleen maar Superleden worden geaccepteerd."

Ik hoor een potentiële concurrent voor de Wilde Ganzen? U ook? Goed, want we hebben NilsHolgersson ook even om een reactie gevraagd!

"Ik denk niet dat de Skyline (wie vernoemt zijn gang naar een derdehands Nissan?) een concurrent is van ons wat het aantrekken van leden betreft, wij vissen toch uit een behoorlijk andere vijver. Als ik het gangtalk topic van onze nieuwe buren opensla zie ik namelijk al meteen de volgende regels staan: "Je gedraagt je normaal, je post geen discriminerende, of andere nare berichten. Je houd je aan de regels van The Skyline. Het is verplicht om naar de gangleiding te luisteren. Houd je niet aan deze regels? Dan zullen er consequenties komen." Het zou onmogelijk zijn om leden van de Wilde Ganzen dergelijke reglementen op te leggen. Wanneer je alle abnormale, discriminerende en andere nare berichten uit ons gangtalk topic verwijdert houd je waarschijnlijk alleen mijn eigen reacties over. Nee, de echte onderwereldfiguren van GTAForum zullen The Skyline links laten liggen."

Nou nou, dat is zeer duidelijk praat van de oppergans. Gelukkig heeft The Skyline nog die meetings die het zo onderscheidt van alle andere gangs! Hoewel, is dat niet wat elke gang probeert?

"Naja, elke bestaande gang? Ik hoor vaker dat gangs meetings willen organiseren, maar het nooit lukt."

U hoort het dus. Bij alle andere gangs gaat het mis, maar bij The Skyline weten ze hoe het wel moet. Allen daarheen dus! En als je er toch naartoe gaat, breng gelijk een boeketje bloemen mee. Na het bezoek van The Network gisteren ligt het halve ledenbestand van The Skyline in het ziekenhuis.


Updates in The Scene

[table=border]526e4fc1a215f-Testlogo.png|The Network heeft De Wilde Ganzen verslagen in de battle! Met 314.940 tegen 446.760 werden de Ganzen gedwongen hun territorium af te staan.[/table]

[table=border]1zd0r2c_th.png|Er is een nieuwe gang op het forum! Onder leiding van gaat The Skyline de concurrentie aan met de huidige gangscene.[/table]

[table=border]Phoenix1.jpg|The Underground lanceert de grote The Underground awards 2013 waar vooral The Underground leden in de spotlight zullen staan. The Underground is niet de eerste gang die awards organiseert, eerder waren al De Wilde Ganzen in 2008.[/table]

[table=border]wZG5zH4.jpg|In navolging van The Underground is ook Sans Scrupules een soortgelijke awards begonnen.[/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...