Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581958

Editie 356 - Het Krantje


OWN

324 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

De schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Bonjhoer madames et mesjeus, eh, wat fijn dat jullie dit lezen terwijl het buiten verschrikkelijk slecht weer is. Zelfs Freddie Mercury is in een grafstemming (ha-ha) over dit weer, en hij’s al een tijdje dood. Maar genoeg van dat offtopic gedoe, laten we ons bezighouden met de kunde van het roddelen! En daar ben ik nogal goed in. SpacyColours heeft dikke tieten! Haha nee, het is veel wetenschappelijker dat dan. Laten we maar ‘ns kijken. Want het was me het weekje weer wel..

- Het Krantje houdt werkelijk van up to date zijn, maar nadat we hier over Extreem’s nieuwe gang The Skyline hebben geschreven zal het wel weer oud nieuws zijn. Immers, hij verandert de naam van zijn gang om de 24 uur. Dus, euh, success Extreem met de The Skyliners en maandag success met de The Frisian Wankers en dinsdag met de Workless Jews! Of welke naam je je gang de komende 365 keer nog geeft.

- Nou nou, grappig heur. Niet het feit dat Sans Kutules gewoon even het Onzin-nominatie-topic-idee van dat zooitje dat The Underground heet jat maar dat in diezelfde awards van hun één genomineerde ontbreekt. Twee woorden: Dark_Zemy. Of ja, dat is één woord. In ieder geval, bronnen noemen het ontiegelijk knap dat hij zichzelf zó heeft kunnen beheersen dat hij al een tijdje niet heeft gepost. Hoe doet hij dat toch? Heeft hij zich dan eindelijk verdiept in het koeddhisme of is hij fulltime bezig om een Pokémon-collectie aan te maken? We zullen het gauw weten. Of nooit natuurlijk. Dat hangt er vanaf.

- Een opmerkelijke ontwikkeling in de blogscène deze week: het aantal blogposts staat, ingevoerd in een wiskundige formule, gelijk aan het aantal posts dat überspammert Ezra24rct3 in één dag post. Soms zit er weer wat gezeur tussen (Thundercover heeft het wéér gemunt op die zwarten) en soms ook iets wat heel leuk is zoals Venzio’s blog (die iedereen over twee weken alweer vergeten is, maar ach, het is leuk dat hij het probeert) maar over het algemeen is het goed vertoeven daar. Misschien moet ik ook maar eens een blog fulltime aan het Krantje wijdden. cool2.gif

- Bijna de helft van de leden op dit knullige forum had gisteren even een hartstilstand. Nee, niet omdat Gerard Joling zijn haren in de verkeerde kleur had geverfd maar omdat GTA: Online even haperde! O, wat erg! Dit kan echt niet! Hopen dat Geer de volgende keer wel even de goede kleur uitkiest, want dit kan écht niet. Zwaar belachelijk.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...