Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581958

Editie 356 - Up to Date


OWN

344 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Sport nieuwe forum-hype

Met een uitgebreid aanbod aan sporten in GTA V leven ook de sportfanaten op het forum weer helemaal op. In het Sport-forum worden voetbalwedstrijden in binnen- en buitenlad uitgebreid nabesproken, en ook darts en wielrennen kwamen dit jaar vaak voorbij. Deze week werd Sportkenners 2013/2014 weer hervat met de World Hockey League en werd groots @Venzio's nieuwe Sport Blog aangekondigd. Kortom: ook voor alles omtrent sport surf je naar GTAForum.nl.

frmWXam.jpg

'Gitarist' door kersvers Graphics-moderator @Cabyon.

Titanenstrijd bij SOTM

Het traditionale Signature Of The Month heeft deze maand maarliefst vier deelnemers. Onder het thema 'freestyle' zijn @Silverbyte, , en @Gta Ripper met elkaar de strijd aangegaan. Het leverde vier prachtige plaatjes op, waarbij de eigen stijlen van de makers goed naar voren komen. Heb je al gestemd op een van de vier heren in het bijbehorende topic?

GTAGames.nl afbeelding
Forum Awards: nominatieronde

Bij de Forum Awards 2013 heb je alle tijd om leden en projecten te nomineren. Maar waarom uitstellen tot de laatste dag en het vergeten als je ook nu je al kan nomineren? Daarom bij dezen een herinnering om het lijstje in de post van @Dutchy3010 te kopieëren en in te vullen. Halve lijstjes zijn ook goed, later aanpassen mag ook, zolang je het maar niet vergeet. Waar je kunt nomineren vraag je? Nu, dat kan >>hier<<. yep.gif[/justify]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...