Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,753

MAF 043 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

705 views

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Een nieuwe MAF-editie, en dus ook een nieuwe Winnaar Van De Week. Wie is het deze keer? U als intelligente MAF-lezer zag het uiteraard al sinds zondag aankomen. De Winnaar van deze week is...

gallery_7284_229_9712.png

@Nyltje!

En aangezien u het al lang aan zag komen, kunt u uiteraard ook wel uitleggen waarom. Niet? Mmm, dan zult u toch de status updates beter in de gaten moeten houden. Afgelopen zondagavond, rond een uur of half 10, deelde Nyltje namelijk een vernuftig stukje kennis:

gallery_7284_229_5779.jpg

Briljant, niet? De meeste mensen die het koud hebben, zetten de kachel een graadje hoger of doen een vest aan. Nyltje weet dankzij het wereldwijde web een stapje verder te gaan dan de gemiddelde persoon en is ook nog eens zo vriendelijk om zijn trucje te delen. Bronnen nemen aan dat zijn vrijgevigheid - die tegenwoordig soms ver te zoeken is bij sommige personen - mede te maken had met zijn verjaardag, die toevalligerwijs vorige week óók plaatsvond.

Nyltje, van harte gefeliciteerd met dit foefje, je verjaardag én met je titel als Winnaar Van De Week! Opdat je er nog lang van kunt genieten.

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...