Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 357 - Lid van de Week


OWN

350 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @Foreigner97 de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-125040.jpg?_r=1367250921

Foreigner97 kennen we natuurlijk allemaal wel. De ene na de andere promotie vloog hem om de oren afgelopen jaar, dat kan je bijna niet gemist hebben. Van Superlid naar Megalid, en sinds een dikke maand al weer Moderator van het Classics-, III-, VC- en SA-forum. Bijna het complete forum dus. Daarnaast is hij redacteur bij MAF en is hij lid van Sans Scrupules.

Hij heeft dus behoorlijk wat macht in handen. Maar hoe is hij hier gekomen? In 2010 had hij een vraagje over een missie genaamd Los Desperados (SA). Ook met WikiGTA, dat hij al regelmatig bezocht, kwam hij er niet uit. Dan maar even een account maken en op het forum vragen. Hierna verdween hij weer van het forum, tot de zomer van 2012. GTA V lag al weer ruim een half jaar in de marketingmachine, veel GTA's waren te koop met behoorlijke korting. Ook Foreigner zag dat, en kocht alle (PC) GTA's die tot dan toe waren uitgekomen. Hij herontdekte het forum, en werd een grote bekendheid. "Daddy's back, you bitches!"

Alle GTA's voor de PC, maar welke zijn dat nou precies? I, II, III, VC, SA, IV en de EFLC. Daarnaast heeft hij ook nog LCS voor de PSP. 9 van de 15 stuks, dus. Maar waar is GTA V? Jammer genoeg heeft Foreigner geen console. Hij moet dus wel wachten op een PC-release. Maar hij heeft V natuurlijk al wel gedaan, bij een vriend die wél een console heeft. Overigens is SA zijn favoriete GTA.

Verder, buiten GTA om, houdt hij zich ook veel bezig met muziek. Zelf drumt hij al 6/7 jaar, en heeft hij al in meerdere bandjes gespeeld. Ook luistert hij graag muziek, jaren 70/80. Zoals zijn avatar doet vermoeden, muziek van David Bowie (hoewel dat de laatste tijd wat minder is), klik maar eens op zijn avatar hierboven. Maar klik ook even op onderstaand plaatje, schaamteloos gekopieerd uit zijn 'handtekening'. Zeker het luisteren waard!

Maar waarom is Foreigner97 nou Lid van de Week? Hij zet zich elke week weer groots in voor het forum. Zo is hij onder andere één van de personen die de fora van de III-era een beetje levend houdt (net als veel andere leden), en is hij ook op veel andere plekken te vinden. Eén ding is duidelijk: we hebben hier te maken met een enthousiast lid, die wel een dikke pluim verdient. Foreigner, gefeliciteerd!

S7Eu9dg.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...