Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 357 - Het Krantje


OWN

453 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

De schrijver van deze rubriek: @Cabyon!

Booohh, jonges en meisjes, ik schrijf dit stukje pure journalistiek wel effetjes op de valreep. Ben namelijk net terug van een slaapfeestje in het Duitse plaatsje Wietz, haha. Ik heb mijn moeder ook zo'n mooi kaartje gestuurd, met als afsluiting das schöne aus Wietz! Nu nog maar hopen dat ze dat kaartje niet in de prullenbak gooit, zoals ze met al die blauwe enveloppen doet. Enfin, laten we teruggaan naar de roots van deze onzin. Want het was me het weekje weer wel..

- Bij deze verklaar ik, roddelkoning der GTAForum, dat PrioX nu de überspammert der statsupdates is. Zie hier voor die keiharde burn van SpacyColours, waar de beste heer nog dagen wakker van gaat liggen. Overigens zijn bronnen best jaloers op 'm. Niet op dat sullige contestgevalletje van hem, maar op z'n aandacht.

- Hij mag dan wel Wegwijspiet als avatar hebben, maar Mr.Boss is al een tijdje lang helemaal in de rol van Zeurpiet. Zo erg zelfs, dat de enige echte Zeurpiet vreest voor zijn rol in SinterGKlaas: Da Biggest S€cr€t. Da's nogal wat! Je moet volgens ingewijden wel een enorme hoeveelheid negatieve swag hebben om de echte Zeurpiet te verdringen hoor.

- En nu we het toch over India hebben: NandroDavids is het spel MasterSint begonnen! Da's allemaal met gekleurde pieten enzo, en dat is nou juist ook het probleem; daarom zijn ingewijden bezig een rechtszaak tegen de beste man voor te bereiden. Want een piet zonder pluim op zijn baret, dat kan écht niet.

- Jaloezie alom in de gangscene deze week. The Network blijkt namelijk hét ultieme spamhok in G&C te worden en daar zijn ze bij The Underground niet zo blij mee. Hoe zal dit zich de komende tijd ontwikkelen? We houden jou op de hoogte! En wij bestellen alvast wat popcorn, de bereidingstijd daarvoor is hier nogal lang.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...