Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 357 - Game On!


OWN

493 bezichtigingen

7d0yyLk.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

Stel, je hebt wens. Een ontiegelijk grote wens, namelijk: je wilt je telefoon kapot maken. Je kunt 'm enerzijds in de ton gooien/platstampen/in het water laten vallen óf eerst een highscore halen in een debiel spelletje en 'm dan weggooien (of weer verder gebruiken, als-ie niet kapot is.) Over welk spelletje op je mobiel heb ik het dan? Het is 'n app die S.M.T.H. heet.

send-me-to-heaven.jpg

Gooien die handel!

S.M.T.H. staat voor Send me to Heaven, en dat verwoord eigenlijk mooi wat je moet doen: je telefoon zo hoog mogelijk in de lucht gooien en proberen met je hoogte (wat dus je score is) anderen te verslaan. Bedenk wel, voordat je je telefoon in de lucht flikkert, dat je eventuele schade niet kunt verhalen op de maker van de app.

En natuurlijk moet ik het, als schrijver van dit artikel, ook een poging wagen om het wereldrecord van 44,19 meter te verslaan. En ja, ik heb het geprobeerd: 0,6 meter helaas. Niet zo heel veel, maargoed, ik ben nogal zuinig op m'n telefoon en dus heb ik wel ontzag voor menig persoon die met veel verstand (*kuch*) zijn mobieltje de lucht in stuurt.

tumblr_mr6h4w6Htl1rti627o6_250.png

Wat vooral NIET te doen

Tijdens het schrijven van dit artikeltje vroeg ik me af: zijn er daadwerkelijk gekken die er mee in de lucht hebben lopen gooien en die het dan op YouTube zet? Nee, maar

vent komt er wel dichtbij.

Kortom, fantastische app voor diegene die een sadistische bedoeling heeft voor zijn/haar mobiel en die het dingetje eens wat krassen wil bezorgen. Maar als je het toch doet, pak het dan aan zoals

kerels het doen. In ieder geval lijkt me deze app een leuk tijdverdrijf voor mensen met een voorliefde voor slopen. En niet te vergeten een download: Android. Apple helaas niet, want Apple gaf als reden 'dat ze geen gedrag willen stimuleren waarmee je je toestel kan beschadigen.' Lafaards!

4 reacties


Recommended Comments

Je mag hem ook gewoon lanceren? Had ik hem bij dat laatste filmpje gewoon met die doek de lucht in gegooid; tegelijk aan de uiteinden trekken. Kom je vast wel op 14/15 :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...