Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581994

Editie 357 - Up to Date


OWN

300 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Voetballer v/h Jaar 2013

Zo aan het eind van het jaar komen er weer allerlei '... van het jaar'-verkiezingen en op GTAForum is Voetballer van het Jaar een traditie bij het afsluiten van het jaar. @NandroDavids heeft weer 32 fantastische voetballers uitgekozen en verdeeld over vier poules, waarbij iedereen de beste per poule moeten bepalen. De afgelopen vier (!) jaren was Lionel Messi de grote winnaar. Gaat hij zijn titel succesvol verdedigen of gaat iemand anders er met de felbegeerde titel vandoor?

VENOM_zps4e7dccf6.png

De Signature of the Month, gemaakt door @Gta Ripper.

Reageren op QvdM nu mogelijk!

Ergerde jij je altijd aan de off-topic reacties in het befaamde Quote v/d Maand? Of ergerde jij je juist aan het feit dat je niet op geplaatste quotes mag reageren? Daar heeft plaatselijke moderator @SpacyColours een oplossing voor in het leven geroepen: een apart reactietopic. Het topic heeft een warm onthaal gekregen en is al volop in gebruik, waarmee we wel kunnen concluderen dat het een waardevolle toevoeging is.

GTAGames.nl afbeelding
Forum Awards: nominatieronde

Dit weekend is het laatste weekend waarin je leden en projecten kan nomineren voor een award bij de Forum Awards 2013. Je vrije tijd in het weekend kan je niet alleen gebruiken om je nominatielijstje in te leveren of aan te vullen, maar ook om een prachtige award-badge voor de winnaars te maken. Zoals die van @-Matthijs- vorig jaar, zoals hiernaast te zien is. Bezoek het speciale Awards forum voor alles met betrekking tot de Forum Awards.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...