Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585644

Editie 358 - Lid van de Week


OWN

486 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan ballas4life @Sir_Ballas de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-134486.jpg?_r=1377109310

Ballas is één van de bekendste 'kleurloze' leden van het forum. Erg actief bij zijn gang, The Underground, maar zeker ook in de andere fora, zoals het SA-forum. Met zijn scherpe humor is hij een graag geziene gast. Een lid wat sinds zijn registratie, 1 jaar geleden, is uitgegroeid tot een herkenbaar icoon.

Hij heeft zich op het forum geregistreerd om een poll te beantwoorden, wat alleen leden natuurlijk kunnen. Waarschijnlijk heeft hij nooit in die poll gestemd. GTA ontdekte hij door een filmpje over San Andreas op YouTube. Wanneer weten we niet, het was op een natte dag. Een week later reed hij met zijn moeder (kun je nagaan hoe lang het al geleden is) naar de Intertoys, om daar San Andreas te kopen. Een nieuwe liefde kwam in zijn leven. Hierna volgden nog vele GTA's: II, III, VC, LCS, VCS, IV en TBOGT.

GTA V heeft hij dus nog niet, wegens gebrek aan een console. Hij vindt het er allemaal te gek uitzien, en kan dan ook niet wachten om het schijfje in zijn bezit te nemen. Maar wat is nou zijn favoriete GTA? Vreemd genoeg is dat GTA V. Hij heeft hem nog niet eens gespeeld, maar toch weet hij het al. Het voelt gewoon allemaal goed, ruimtelijk, ondanks dat volgens velen Online wat tegenvalt. Hij wacht met smart op de introductie van de heists in Online. Vele filmpjes over V/Online zijn al voor zijn ogen langsgegleden.

Die filmpjes zijn niet het enige hulpmiddel voor wanneer hij de hand aan zichzelf slaat. Op zijn profiel valt namelijk te lezen dat één van zijn grote interesses de vrouw is. Dat kun je onder andere hier (3+) zien. Vreemd genoeg heb ik geen posts van hem kunnen ontdekken in het Superchick-topic, maar hij zal er ongetwijfeld wel eens een bezoekje brengen.

aboMC2Y.png

Maar waarom is Sir_Ballas nou Lid van de Week? Om het even duidelijk te maken: dit is inderdaad ballas4life. Maar dat had u vast wel gemerkt aan de voorlaatste alinea. Een behulpzaam, meedenkend lid, erg actief bij The Underground. Vreemd genoeg geen Superlid, maar dat komt vast nog wel eens. Sir_Ballas, gefeliciteerd!

9mpvCmb.jpg

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...