Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585634

Editie 358 - ... V.S. ...


OWN

496 bezichtigingen

nTtWkCH.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

Bij ... V.S. ... is er een discussie over 2 onderwerpen wat nou beter, handiger, sneller et cetera is. Deze twee onderwerpen hebben uiteraard met elkaar te maken, de bedoeling van ... V.S ... is, is om te discussiëren wat dus beter is. Je hoort elkaars mening te respecteren en gelden natuurlijk de forumregels. Deze keer: Chemie VS Fysica

Jaja, Kerstmis, examens, studeren. Gaat allemaal samen, het ene wat leuker dan het andere. Ook ik zit dus in de examens, en ging vanmiddag al aan de slag met chemie en fysica, twee wetenschappen. Beide omvatten ze verschillende dingen, maar welke verkiezen jullie? Wat vinden jullie nu interessanter, leuker of zelfs makkelijker? Vertel het me!

Chemie

V.S.

Fysica

7 reacties


Recommended Comments

Ik heb beiden met plezier gevolgd, maar mijn voorkeur gaat uit naar chemie. Niet dat ik last heb met fysica (genoeg kennis over dat vak), maar heb hier nog eens doorgestoten tot regionaal finalist van de Chemie-olympiades, dus dat spreekt ook wel voor zich denk ik.

Link to comment

Wel, naar de lessen van dit jaar gaat mijn voorkeur toch uit naar chemie, vind het interessant en leuk om te volgen. Al is dat bij Fysica ook wel zo, maar daar kan ik op de een of andere manier nooit opletten.

Vorig jaar had ik op mijn examen Fysica maar een handvol punten die ik niet gehaald had, dus toen vond ik dat wel leuker :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...