Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 358 - Het Krantje


OWN

466 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

A lot of unsin, written by @Cabyon!

Ha, nu we toch in een discriminatiespiraal zitten: de dagen worden steeds zwarter en je koffie ook. Welkom bij Het Krantje, en misschien wordt dit wel een extra-speciaal-Sinterklaasding-editie. Of toch niet; wegens verschillende opvattingen wederzijds (groothandels willen mij niet van die lieve slaafjes geven in ruil voor wat keiharde promotie) houdt het helaas op. Maar ik ga wél met snoepgoed gooien deze week, want het was me het weekje weer wel..

- Vanaf nu kan alles alleen nog maar mis gaan: -Matthijs- legt z’n functie als GM neer en Hanneswasco (een Vlaming, ik herhaal, een Belg) neemt zijn plaats in. Kijk dus niet raar op als je account opeens geblokkeerd is, want die inwoners ten zuiden des Neerlands grondgebied schijnen opvallend vaak ‘per ongeluk’ op het banknopje te klikken. En –Matthijs-, bedankt voor je inzet als GM. Het waren 6 fantastische maanden.

- Gister effies een heerlijk popcornmo.. pepernootmomentje in de rubriek Loser van de Week in de MAF. Dotz vond enkele dingetjes niet leuk zus en zo en toen begon een discussie waar de aantrekkingskracht van de lachcompilatie van Geer & Goor nog een puntje aan kon zuigen. Overigens props van bronnen dat NandroDavids niet ontkent dat hij graag de award voor beste blog wil winnen. We<3 you too, aankomende nummer twee!

- De homeboys van Sans Scrupules (je weet wel, die gang met een inactieve leider) hebben vandaag op een zeer miraculeuze wijze een gangwar gewonnen tegen TCC! Ze speelde een of ander vaag spelletje en ZaroX eiste de hoofdrol op. Niet zo verwonderlijk, want die kerel zit alleen maar modtags in zijn signature te typen en bewegende plaatjes te maken met lantaarnpalen. Over gekke kerels gesproken.

- Nog even een opmerking over Dotz: zijn statusupdate over de verbeterde conditie van zijn klonterige substantie heeft de soortgelijke substantie van bronnen geen goed gedaan. Zij leidden nu, door de statusupdate, massaal aan racekak, spetterpoep en slingerschijt. En daarvoor willen ze de persoon in kwestie natuurlijk hartelijk bedanken! Op 5 december krijg jij in ieder geval iets bruins in je handen. Bereid je maar voor.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...