Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 358 - Up to Date


OWN

673 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Winnaar van de Week!

Zo word je bestempeld als de Loser van de Week bij MAF, en zo word je bij OWN juist opgespeld met de titel Winnaar van de Week. Het overkomt @MegaPilot dit weekend. Waarom MegaPilot zul je je afvragen? Wat heeft hij voor bijzonders gepresteerd in een week waarin twee nieuwe Ereleden werden benoemd en een nieuwe Globale Moderator werd aangesteld? Onze MegaPilot heeft deze week zijn postcount weten op te halen naar het getal 8000. Het is nog geen 10.000 en een eigen topic in Mededelingen zal het ook niet opleveren, maar OWN wil MegaPilot feliciteren met deze bijzondere mijlpaal. We hopen nog veel bijdragen van je te zien op het forum!

gallery_1_5_11420.jpg

Daar is 'ie dan: de Facebook-pagina van GTAGames!

Stoelendans

De admins hebben een nieuw spelletje gevonden. Nu ze na al die jaren toch wel uitgekeken zijn op de bingo en het gokken op dubbels, hebben ze besloten om 2013 met een stoelendans af te sluiten. Het begon met @Svenie, die op de stoel van Erelid terecht kwam. Vervolgens struikelde @-Matthijs- daar ook over, waarna @Hanneswasco besloot om op de vrijgekomen stoel van Globale Moderator te gaan zitten. De muziek voor de volgende ronde is ingezet. Wie is er als volgende de klos?

Forum Awards: stemronde

De stemronde is begonnen!!!!! :dans::cab::tu::D Tenminste, afhankelijk van wanneer de stembussen op zijn gegaan in verhouding met de publicatie van OWN. Enfin, uiteindelijk kan je hier ergens stemmen. Succes!

GTAGames nu ook op Facebook

Na een succesvolle verovering van Twitter heeft GTAGames nu haar zinnen gezet op Facebook. Inmiddels heeft de speciale pagina al meer dan 500 likes! Via een like kan je makkelijk het nieuws van GTAGames volgen in het nieuwsoverzicht van Facebook. Het is daarna natuurlijk wel de bedoeling dat je het forum blijft bezoeken, want dat is wel zo gezellig. :bier:

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...