Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 359 - Lid van de Week


OWN

397 bezichtigingen

HTwNJGd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @GekkieJ01 de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

av-65044.png

Op 7 maart 2007 opgestaan, jaren geleden dus. Maar al sinds zijn registratie een graag geziene gast. Overal op het forum kun je hem wel vinden. Maar één plek valt wel heel erg op: de gangscene. Van Tha Coocky Gang, The Royal Guardian naar Beat Down, waar hij inmiddels al 2 jaar zit. Welke gang heeft hij niet versleten?

Hij registreerde omdat hij vastliep bij een missie van San Andreas. WikiGTA hielp helaas niet, iemand anders moest het dus maar doen. Misschien denk je nu wel: dat moet Wrong Side of the Tracks zijn geweest! Nee, helaas, het was Cesar Vialpando, die missie met die lowriders. Qua irritant-gehalte niet minderwaardig aan Wrong Side of the Tracks. Wat we wel weten is dat door die ene klik, het forum een zeldzaam lid rijker was geworden. Hij heeft ook nog bij de krant gewerkt die je nu leest, onder andere aan de rubrieken De Kronieken der..., Interviews en Game On. Al deze activiteit heeft er voor gezorgd dat hij nu al voor de vierde keer Lid van de Week is.

GTA ontdekte hij bij zijn buurjongen. Die had SA voor de PS2. Zijn profiel verteld ons dat hij GTA IV en EFLC heeft voor de PS3. Welingelichte bronnen weten echter dat ook GTA V in dat rijtje hoort. Daarnaast heeft hij SA voor op zijn laptop. Vice City is zijn favoriete GTA. Het trekt gewoon: de sfeer, de muziek, de voertuigen: genieten geblazen! VC overtreft voor hem alle andere GTA's die hij ooit gespeeld heeft, dus ook II, III, VCS en LCS. Daarnaast kun je bij hem thuis nog verschillende andere Call of Duty's, Fifa's en racegames vinden, zoals Need for Speed, Gran Turismo en Midnight Club. Allemaal voor de PS2, PS3 en PC.

Buiten al het gamen om doet hij ook nog aan voetbal, één van zijn grote hobby's. Zijn favoriete club is Ajax. Die andere grote hobby is een voertuig met 4 wielen, ook wel de auto. GekkieJ is een échte autogek. In zijn garage vind je een Golf, nog een Golf en een Mazda. Ik heb 0 verstand van auto's, dus als je meer wil weten: je kunt het altijd aan hem vragen ;)

av-65044.png193%20GekkieJ01.png195%20GekkieJ01.png

Maar waarom is GekkieJ01 nou Lid van de Week? De meeste actieve forummers zullen het wel gezien hebben, in de statusupdates werd je er met regelmaat aan herinnerd: afgelopen vrijdag was er weer een The Fast and Furious-meeting, georganiseerd door GekkieJ. De tweede al weer in deze serie, en ook nu was hij weer geslaagd. GekkieJ, gefeliciteerd met deze vierde, en bedankt voor weer een gezellige meeting! Hopen dat er nog vele meetings volgen. En dan ook wat vaker een voor de Xbox, waar pas binnenkort de eerste GTAForum meeting voor plaats vindt.

--

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...