Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585641

Editie 359 - Het Krantje


OWN

359 bezichtigingen

V3AAq7a.jpg

A lot of unsin, written by @Bassieboy35!

Eindelijk is die man met die mijter weer het land uit, doe mij maar die vetzak, die is veel leuker! Het was me het week je wel weer, laat ik maar gauw vertellen wat er deze week te doen was...

- Jaja, die Grand Theft Auto TOM is me er eentje. Hij dacht eens lekker 'Laat ik The Los Santos Crew maar in de steek laten, doe mij maar The Network'. Het duo is weer compleet, ik heb het natuurlijk over TekaLoca en Grand Theft Auto TOM die herenigt zijn bij The Network, maar zal dit ook hun laatste gang blijven of voeren ze weer iets in hun schild?

- Deze week was de tweede meeting in GTA: Online die gebaseerd was op The Fast and the Furious. Bronnen melden dat dit niet zomaar een meeting was. Er werd gesuggereerd dat ze het auto ongeluk van de overleden acteur aan het nadoen waren.

- Och och, wat is kiezen toch moeilijk! Er komen steeds meer taxibedrijven op GTA: Online, eerst hadden we die van Tommie59, maar nu wil patrickboy23 ook al zijn eigen taxi bedrijf beginnen. Vertel me alsjeblieft welke het beste is, want ik weet het niet meer!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...