Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 359 - Game On!


OWN

581 bezichtigingen

7d0yyLk.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Deze week weer een spel wat we onder de loep nemen bij Game On! Het spel heet Clear Vision is beschikbaar voor op spelletjes websites, maar ook op iOS en Android. Het concept is een beetje te vergelijken met Stickman, maar dan met een kleine verhaallijn.


5122101213ef9.jpg

In het spel begin je als een schoonmaker van een strenge baas. Je pikt het niet meer en neemt ontslag, in het filmpje zie dat je nog sollicitaties de deur uit doet voor andere beroepen, maar zonder succes. Je besluit om een huurmoordenaar te worden.

Wanneer je een missie doet ligt de volgende missie al klaar bewijze van spreke. Het is simpel, je moet met een sniper telkens een doelwit vermoorden. In het spel is sprake van wind en afstand, die spelen het rol bij het schieten. Wanneer het doelwit op een grote afstand is moet je het geweer meer naar boven richten, wanneer sprake van wind is moet je meer naar links of rechts richten. Dat hangt af van de windrichting.

clear-vision-2-1a.png

Je doelwit vinden...

In het spel zit ook een kleine verhaallijn zoals ik al zei, je krijgt te maken met mensen die je uit de weg willen ruimen. Ook vindt je er het geluk, je krijgt op een gegeven moment en ook een beter bestaan, als dat bestaan eerlijk verdien is, is maar de vraag...

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...