Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 359 - Up to Date


OWN

384 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Leiderswissel bij TLSC

Toegegeven, leiderswissels zijn in de Gangs & Corporations fora de orde van de dag. Bij The Underground wisselen @Phoenyxar en elke twee uur, bij Sans Scrupules zijn er een stuk of zes leden die het voor het zeggen hebben, en bij The Network is voor het gemak iedereen leider. Minder vaak gebeurt het dat een leider besluit om naar een andere gang te gaan. @Grand Theft Auto TOM deed dat wel (naar The Network, dus feitelijk verandert zijn rol niet) en droeg daarom The Los Santos Crew over aan @Ezra24rct3. Bij OWN zitten genoeg redacteurs die weten wat het is om een gang te leiden, dus namens hen wensen wij Ezra veel succes!

aEDyr1b.png

Yak, de nieuwe signature van @3L1077.

Forum Awards: stemronde

Al 57 leden hebben gestemd op de Forum Awards 2013. Dat aantal kan beter, dus stap op je fiets, race als een gek naar het stemlokaal en laat je mening horen! Zeker omdat volgens bronnen het in veel categorieën nog razend spannend is. Voor diegenen die niet de juiste versie van de TomTom hebben, heb ik stiekem hier een shortcut ingebouwd. Niet verder vertellen! :sst:

GTAGames.nl afbeelding
Mastersint te vroeg klaar

@NandroDavids dacht een mooie planning te hebben: ongeveer anderhalve week voor Sinterklaas met een speciale Pieten-versie van mastermind aankomen en dan met pakjesavond iemand benoemen tot Mastersint. Het liefst iemand die de hele dag vanwege de storm buiten binnen was blijven puzzelen voor het vinden van de oplossing. Helaas, in België bleek er maandag al storm te zijn en wist Hanneswasco de oplossing na uren lang puzzelen goed te raden. Het was gelukkig nog net december, maar volgens Hanneswasco stuurde hij met z'n domme hoofd eerst nog een verkeerde combinatie in. We hadden dus ook al in november klaar kunnen zijn. Hoe dan ook, Hanneswasco wist toch nog de winst binnen te halen en NandroDavids kreeg iets meer tijd voor het afmaken van zijn surprise. En dat is ook wel fijn.

Nieuwe editie De Mokerslag

Beat Down heeft weer een nieuwe, kleurrijke editie van De Mokerslag uitgebracht. In deze editie staan de statistieken over G&C centraal. Nee, het aantal leiderswisselingen in G&C wordt niet genoemd, maar er is wel plaats voor de laatste aandelenkoersen, het allochtonenbeleid en de strijd op het speelveld. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op het Corporationschap van The Underground. Nog niet gelezen? Doen!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...