Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285091

MAF 046 - In The Topicture


NandroDavids

503 bezichtigingen

gallery_7284_229_41313.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Naast Exclusief een stukje hierboven laten we nog een rubriek uit de schit-te-ren-de MAF-historie deze week terugkeren. Ja, nu kan ik wel een stukje spanning proberen op te bouwen, maar u heeft de banner boven deze rubriek natuurlijk al kunnen zien, en dus kunnen lezen welke rubriek het is: In The Topicture!

Hierin schenken we wat aandacht aan een topic die dat verdient. MAF is dit jaar uitgegroeid tot één van de grootste media op GTAForum en bereikt inmiddels een flink lezerspubliek. Die aandacht is dus niet mis, en levert het topic hopelijk een mooie boost op als het gaat om activiteit. Deze editie is er gekozen voor het topic Men kan niets meer missen van .

gallery_7284_229_1413.jpg

We laten hem dan ook even aan het woord:

"Men kan niets meer missen. Gewapend met een smartphone en een iPad zie ik ze dagelijks, zo'n 95% van de mensen die ik tegenkom zijn als een debiel aan het typen op een veel te klein toetsenbordje. Wanneer ik ze vraag wat ze aan het doen zijn, krijg ik vaak het antwoord "WhatsApp met m'n matties jeweet". Onder het mom van "zo mis ik niks" kijkt men ook de hele dag met zwiepende wijsvinger naar mensen hun timeline. Wanneer mij word gevraagd wat mijn WhatsApp is zeg ik met opgetrokken schouders dat ik een Nokia heb."

Buiten een interessant topic, is dit simpelweg een schitterende openingspost. Het leest als een verhaal, als het begin van een goed boek. Eigenlijk is het wachten op het vervolg, maar het lijkt erop dat het hierbij gaat blijven. Desondanks is dat genoeg om hier in MAF wat extra reclame te krijgen voor het topic. Dus, mocht u het topic Men kan niets meer missen tot dit moment nog gemist hebben, dan is dat nu in ieder geval opgelost.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...