Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 360 - Forum


OWN

624 bezichtigingen

5SaYfp1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover en @Crazy-Ghost!

Projecten

Het lijkt wel alsof de Corporation Verkiezingen alweer voor de deur staan. Na een kleurrijke blog van Beat Down's De Mokerslag heeft The Covesight Community haar blog nu ook nieuw leven ingeblazen. Onder de veelzeggende titel Covesight Propaganda heeft de Corporation 5 feiten over de G&C en The Covesight Community online gezet. Hoewel het begint met een algemeen historisch feitje over G&C ontaardt het al snel in waar de blog voor staat (Covesight Propaganda, red.). De aanval op The Underground is geopend: het is wachten op de aankondiging van de Verkiezingen.

@Dutchy3010 en @PatrickW kondigden twee weken geleden officieel Design Your Own Mission 8 aan. Deze week was het tijd voor stap twee: een beta versie. Het is niet bekend hoeveel GTAForum-leden de beta hebben uitgeprobeerd, maar in de internationale community werd de beta massaal gedownload en kwamen er direct een aantal bugs naar boven. Reden genoeg om voor deze twee fantastische modders een tweede beta uit te brengen. Nieuwsgierig? Download de tweede beta hier!

gallery_748_15_79114.png

Promoties

Deze week vond de crew het tijd om een massapromotie aan te kondigen. Om hoeveel promoties het precies gaat is nog niet helemaal duidelijk, al bleek wel dat de core-routers in Amsterdam onder de gelukkigen vallen. Ze waren helaas niet bereikbaar voor zinnig commentaar, maar wij gaan er vanuit dat ze erg blij zijn met hun nieuwe jasje. Core-routers in Amsterdam, van harte gefeliciteerd!

post-13783-1187786892.png

Je mooiste Snapmatic-kiekjes.

Dit door @NilsHolgersson gestartte topic is al wekenlang het heetste topic van het forum. Het wordt zo druk bezocht dat er samenvattingen op de frontpage nodig zijn! Van selfies en prachtige uitzichten tot bugs waarbij een boom in een auto staat: je kan het zo gek niet bedenken of je vind er een foto van.

Show Your Content!

Met de Content Creator van GTA: Online kan je nu zelf maps voor races en deathmatches maken. En wat is er nu mooier dan deze maps met elkaar te delen? Zo dacht ook @3L1077 bij het aanmaken van dit topic. In nog geen vijf dagen zijn er al 17 maps gedeeld! Met de kerstvakantie in aantocht kan dit aantal alleen maar verder groeien, dus dat belooft wat.

[smiley] Topic waarin posts uitsluitend smileys mogen bevatten (geen audio, video, afbeeldingen, tekst, etc)

Het topic met zo'n beetje de langste titel ooit bevat ironisch genoeg geen enkel woord. Althans, dat is de bedoeling van @Dotz. De reden voor het topic zou kunnen bestaan uit ":roll:", maar het kan ook gewoon zo zijn dat de reden is dat Dotz Dotz is. Hoe dan ook: alleen smileys mogen hierin gepost worden, verder helemaal niets!


Volgende Week

Gefeliciteerd, @_niickk met je 24e verjaardag! 19.png

photo-66173.jpg

20.png Vandaag viert @MrIndependentzijn 17e verjaardag!

7502df7c657b53939d3998c7f5d80292.png

Er is ook weer een nieuwe MAF! 21.png

gallery_7284_229_20580.png

22.pngVandaag twee jubilea's. @Mirrrr is vanaf vandaag 7 jaar lid. @BiglifeRPG is vanaf nu 3 jaar lid. Natuurlijk is er weer een nieuwe OWN.

av-60100.png15NPLeV.pnggallery_13783_45_2384.png

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...