Jump to content

Death Blog

  • artikelen
    107
  • reacties
    502
  • bezichtigingen
    60544

Vreemde bikers gespot


DeathIncorporated

1034 bezichtigingen

Nieuw soort bikers
Los Santos | december 12, 2013


Wel nu, het fenomeen "biker" is niet onbekend in Los Santos en omgeving. Blaine County wordt tenslotte al langer dan deze week geterroriseerd door groepen motormuizen die op hun LCC Hexers of Western Baggers de buurt onveilig maken. Toch is dit wel een heel ander verschijnsel wat ik hier even wil aanraken. Iedereen ziet regelmatig bij de verschillende skateparken wel van die jongelui met van die fietsjes, BMX'en wel te verstaan. Hele gave trucs doen ze, en vallen ook regelmatig wat dan ook prachtige (geluids-)effecten oplevert. Maar wie had zich ooit kunnen voorstellen dat die twee werelden met elkaar zouden samensmelten? Georganiseerde, criminele BMX-rijders? Met logo's op kleding? Wapens op zak? Wat is dit voor volk? Waar moet het heen met deze stad? Uw favoriete reporter zit er bovenop!

0_0.jpg
BMX'er van de gespotte groep op een zogeheten "ledge"




0_0.jpg
Gevaarlijke draai in winkelgebied, een voetganger kreeg een trapper in z'n oog!



Zoals u ziet heb ik de groep in het geniep een stuk gevolgd door Los Santos. En de verbazing werd steeds groter.. Één van de aso's stond zelfs met een snipergeweer te richten op zijn clubgenoot, het gaat nergens over en het gaat nergens heen!

0_0.jpg
Uw reporter zit er bovenop zoals u ziet in deze close-up.



Het is toch niet te hopen dat ook al onze onschuldige, welwillende lagen van onze consumptiemaatschappij zich te goed beginnen te doen aan moordlust en wapens. Dat onze onschuldige kinderen zich aansluiten bij dit soort groepen. Van huis gaan met een simpel "ik ga even fietsen met Michael!" en volledig buiten uw zichtsveld zich te goed doen aan drank en vrouwen, winkels overvallen, onschuldige voorbijgangers beroven, winkelend publiek terroriseren en vervolgens hun buit uitgeven aan nog meer drank, vrouwen en grotere, sterkere wapens om het geheel nog een tandje op te voeren?

0_0.jpg
Bizar gevaarlijke jump vanaf een gebouw, zelfmoordneigingen?!



Wie het mij vraagt krijgt te horen dat de wereld kapot gaat aan kapitalisme! Onze kinderen kapot gaan door slechte films! Door games! Dit soort tuig wordt gevormd door de consumptiemaatschappij die ons jaloers maakt op anderen, zo erg dat we maar steeds meer willen en tot alles worden gedreven om méér te hebben dan de ander! Waar moet dit heen?! Uw favoriete krant blijft u op de hoogte houden!


Uit "The Daily Globe", geschreven door dhr. P. Aniek, foto's door mevr. K. Amera (FotoBureauLS)

6 reacties


Recommended Comments

Motormuizen (Lost) rijden op Hexers en Daemon's... Just saying.

Zoals ik het lees gaat het niet alleen over Lost leden, maar over verschillende soorten motormuizen. ;)

Wat een gek artikel. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...