Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285268

MAF 047 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

714 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Vrijwel iedere week roepen wij van MAF een Winnaar van de Week uit. Dit betreft dan een lid (of leden, in sommige gevallen) dat deze week zodanig heeft uitgeblonken dat-ie onzes inziens wel een pluim verdient. Dat levert geen badge, geldbedrag of onderscheiding op, maar het blijft bij een pluim. Naast de eervolle vermelding in MAF, uiteraard. Deze week hebben we twee Winnaars, namelijk...

gallery_7284_229_822.pnggallery_7284_229_2862.png

@Dutchy3010 en @Thundercover!

Het werd halverwege vorige week aangekondigd: de eerstvolgende OWN-editie (die van afgelopen zondag dus) zou een speciale editie zijn, met Dutchy3010 en Thundercover aan het roer. Beiden zijn oud-hoofdredacteur van OWN, dus voor sommigen was het een nostalgische ervaring om beiden, als team weliswaar, weer aan het hoofd van OWN te zien schitteren.

En schitteren, dat deden ze! Een propvolle editie van maar liefst 15 rubrieken hebben ze afgelopen zondag gepubliceerd. Dit hebben ze uiteraard niet alleen gedaan, neen, hierbij hebben ze hulp gehad van enkele (oud)-redacteuren.

Verscheidende bekende en minder bekende artikelen uit de OWN-geschiedenis wisselden elkaar af en leverden een flink aantal views en reacties op. Reacties die overigens ook allen zeer positief waren, dus wat dat betreft is een herhaling van dit initiatief wel vatbaar. Of zou het een voorbode zijn van een permanente terugkeer? Wij van MAF kunnen het u helaas nog niet zeggen. Wat we u wél kunnen zeggen, is dat OWN alleen maar trots kan zijn op deze editie.

Dutchy3010 en Thundercover, van harte gefeliciteerd met dit succes én het feit dat jullie deze week Winnaar van de Week zijn!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...