Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580521

Editie 361 - Lid van de Week


OWN

743 bezichtigingen

NbVXcXJ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van de Week. Ook deze week kiezen we weer een Lid van de Week; een lid dat de afgelopen week is opgevallen op het forum. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Deze week is aan niemand minder dan @dionkoffie de eer om tot lid van de week verkozen te worden!

photo-128618.jpg?_r=1380927145

Dionkoffie registreerde op 10 maart 2011. Ondanks de 300 posts, zul je vast wel eens van hem gehoord hebben. Al helemaal als je graag GTA V speelt. Hij is bij elke PS3 Online-meeting wel te vinden.

Voor 10 maart 2011 hing zijn geest hier ook al rond. Hij kwam toen al een aantal jaren op WikiGTA voor hulp voor GTA SA. Op een gegeven moment kon hij de verleiding niet meer weerstaan, en moest hij toch maar een account aanmaken om een mod te downloaden. Volgens eigen zeggen heeft hij van zijn registratie nooit meer spijt gehad. Maar waar vond hij GTA dan? Je kan het eigenlijk al raden, want bij het grootste deel van de eerdere LvdW's ging het hetzelfde: ontdekt bij een vriend. Al op jonge leeftijd liep hij SA voor de PS2 tegen het lijf bij een vriend. Auto's jatten, mensen afknallen; het klinkt allemaal cru, maar mnr. Koffie was verkocht.

Dat SA in zijn kast kwam te staan, is nu wel duidelijk. Naast SA staan daar ook nog de allereerste GTA, GTA dus, III, VC, SA, VCS, IV, EFLC en V. Een mooie verzameling. Maar welke is nou zijn favoriet? Er was wat twijfel, maar het is toch V. SA vindt hij ook ijzersterk, maar graphics zijn voor hem belangrijk. In 2004 liep SA daar niet echt in achter, maar nu natuurlijk wel. Dat betekent niet dat hij SA nooit meer doet. Vrijwel elke dag doet hij nog SA, en sowieso V. Vooral de mods houden SA nog in leven; alles kun je wel vervangen. Daarnaast heeft hij nog een kleine MTA server waar hij veel op te vinden is.

Genoeg gezever over GTA, wat vreet mnr. Koffie allemaal uit in het dagelijks leven? Kort gezegd: niet veel meer dan gamen. Hij noemt zichzelf een echte 'pc nerd', en is dagelijks te vinden in de wereld van GTA; het vrije houdt het levend. En nog even om een groot misverstand recht te zetten: mnr. Koffie is eigenlijk mnr. Anti-Koffie. Koffie vindt hij écht goor. De naam dionkoffie gebruikt hij al jaren op internet, voor het eerst op Habbo. Hij twijfelde tussen dionpeecee en dionkoffie, de laatste is het geworden.

0_0.jpg

In Je mooiste Snapmatic-kiekjes kun je meerdere mooie kiekjes van dionkoffie vinden

Vanavond, zondag 22 december 2013, 20:00 uur startte de PS3 Online-meeting, georganiseerd door dionkoffie. Veel Capture en veel Creatorcreaties van de deelnemers kwamen aan bod. Ongetwijfeld weer een leuke, geslaagde meeting. Dionkoffie, bedankt voor je inzet, voor de organisatie, goed dat je het initiatief neemt. Gefeliciteerd!

MVCoyQK.jpg

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...