Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580417

Editie 361 - Interviews


OWN

472 bezichtigingen

8d9SAZP.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Deze week een interview met niemand minder dan @PrioX!


photo-94862.png?_r=1384607266

Bassieboy35:

PrioX(CoMBo), welkom bij jou OWN interview!

PrioX:

Oeh, bedankt! Dit is al m'n tweede keer. icon_mrgreen.gif

Bassieboy35:

Dat kan kloppen, af en toe willen we wel eens weten hoe het met iemand gaat. In de zin van: 'Hoe is het toch met?'

Vertel, wanneer registreerde je je?

PrioX:

Dat was op 11 juni 2008. Ik registreerde mezelf om wat mods te downloaden voor GTA SA.

Bassieboy35:

Weet je nog welke mods dat waren?

PrioX:

Lastige vraag. Maar dat zullen waarschijnlijk wat voertuig mods geweest zijn.

Bassieboy35:

Oke, speel je nog steeds GTA: San Andreas, of is dat verleden tijd?

PrioX:

Dat is eigenlijk verleden tijd. Ik heb hem altijd gespeeld op mijn Playstation 2 en net vóór de release van GTA IV heb ik hem ook gekocht op de PC. Een tijdje later ben ik overgestapt naar de Xbox 360 om GTA IV te kunnen spelen. Sinds dien speel ik af en toe nog eens MTA.

Bassieboy35:

In je vorige interview zei je dat GTA IV jou favoriete GTA was, is dat nog steeds zo? Of heeft GTA V je mening verandert?

PrioX:

GTA V is voor mij nog te kort op de markt om het nu al mijn favoriet te noemen. Dus nee, GTA IV blijft tot de dag van vandaag nog altijd mijn favoriet. Ik heb er zeker dik vier jaar non-stop plezier aan gehad (later vooral aan de Free Mode).

Bassieboy35:

Dat is een van de antwoorden die ik al een tijdje niet meer voorbij heb zien komen. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat je erg veel verstand hebt van GTA IV (en je TU-Collega's ook), kan je me daar misschien iets meer over vertellen?

PrioX:

Haha, van mezelf zou ik het niet zo snel zeggen. Maar ik denk wel dat het klopt. Ik (en waarschijnlijk ook de andere TU-leden) hebben uren tijd gestoken in het rondzwerven in Liberty City. Daardoor krijg je (misschien niet met opzet) steeds meer kennis over het spel. Ook omdat de hele verhaallijn en de wereld van GTA IV mij zoveel boeide ben ik me er gewoon in gaan verdiepen. Leuke weetjes opzoeken, de map goed leren kennen, enz.

Bassieboy35:

Waar haalde je eigenlijk de meeste informatie vandaan naast de verhaallijn? Het internet?

PrioX:

Inderdaad, het internet. Vele informatie websites bezoeken (waaronder WikiGTA) levert je ook veel kennis op. Af en toe ontdek ik nog altijd nieuwe dingen dankzij het internet, van die leuke weetjes.

Bassieboy35:

Ik doelde eigenlijk meer op het internet in GTA IV zelf, maar dat had ik misschien wat duidelijker moeten zeggen. puh2.gif

PrioX:

Haha, het internet in GTA IV zit natuurlijk ook vol met leuke weetjes. Daar heb ik natuurlijk ook op rondgekeken. Vooral de achtergrond informatie van sommige in-game onderdelen worden daar leuk beschreven.

Bassieboy35:

Misschien een rare vraag, verwacht je dit ook in GTA V te doen?

PrioX:

Hmm, vooral een moeilijke vraag. Ik wil het wel doen, en eigenlijk ben ik er al mee bezig door het spel te spelen. Maar ik ben van plan om binnenkort over te stappen naar de Xbox One om next-games te gaan spelen. Als Rockstar Games GTA V nog uitbrengt op de nieuwe generatie consoles dan zal ik zeker weer maanden/jaren in het spel steken om zoveel mogelijk weetjes te verzamelden. icon_mrgreen.gif

Bassieboy35:

Wie weet zien we weer zoiets verschijnen. smile3.gif

Wie is toch wel jou favoriete personage uit de GTA-serie?

PrioX:

Wat een moeilijke vragen zeg... Ehmmm, dan zal dan waarschijnlijk Johnny Klebitz uit GTA IV The Lost and Damned zijn. Aan de ene kant een rustig personage. Maar in andere tijden is het gewoon een grote badass. Met het bijpassende verhaal van TLaD is hij wel mijn favoriet.

Bassieboy35:

Vindt je het TLaD gedeelte in de GTA IV serie dan ook het meeste interessant?

PrioX:

Ja, dat vind ik wel. Ik vond het boeiend om te zien hoe een motorbende opereerde in ''tijden van crisis''. Van mij had het wel een uitgebreider spel mogen zijn (meer missies e.d.). Uiteindelijk is het complete pakket van de drie Episodes (IV, TLaD en TBoGT) natuurlijk perfect gedaan. Het hele verhaal waarin de drie hoofdpersonen elkaar tegenkomen zit perfect in elkaar.

Grand-Theft-Auto-IV_imagen_i221473_640.jpg

Bassieboy35:

Speel je ook nog andere games dan GTA?

PrioX:

De afgelopen maanden speel ik eigenlijk alleen maar GTA V. Maar daarnaast speel ik af en toe Battlefield, Call of Duty, en natuurlijk andere toppers van Rockstar Games zoals Max Payne 3 en Red Dead Redemption. Buiten het free roam-genre zijn het vooral shooters die mij bezig houden.

Bassieboy35:

Je weet vast wel van de discussie Battlefield v.s. Call of Duty, welke is volgens jou beter?

PrioX:

Ja, persoonlijk ligt Call of Duty me beter gezien de snelle gameplay. Maar Battlefield vind ik weer wat diepgaander qua oorlog en teamplay, en dat vind ik een groot pluspunt. Welke er nu beter is durf ik eigenlijk niet te zeggen. Ik heb Battlefield 4 nog niet gespeeld dus daarover ga ik nog niet oordelen. Maar als ik kijk naar mijn interesse van de afgelopen twee jaar, dan staat Battlefield boven Call of Duty.

Bassieboy35:

In het vorige interview kwam er een soort situatie met DI voor, hoe is die afgelopen? Ben je lid geworden, zo ja, ben je nog steeds lid?

PrioX:

Haha, nee, ik ben nog altijd geen lid van DI. Ik beheer nog altijd mijn eigen clan op de Xbox 360 waardoor ik eigenlijk al ergens ''aan vast'' zit.

DI lijkt me wel een originele en gezellige clan.

Bassieboy35:

Leuk! Kan je iets meer over je clan vertellen?

PrioX:

Ja hoor. Ik ben over twee weken zes jaar lid van deze clan. De clan is begonnen als een competitieve clan op de spellen Call of Duty 4 en Rainbow Six. Sinds 2009 beheer ik de clan samen met andere en hebben we de overstapt naar een ''fun'' clan gemaakt. Dus vooral plezier maken staat bij ons hoog zonder dat we kijken of je goed of slecht bent.

Nu binnenkort de Xbox One uitkomt zijn we van plan over te stappen naar de next-gen consoles.

Bassieboy35:

Een goed concept dus. Ik ken wel clans die gevestigd zijn op meerdere spellen. Klinkt misschien een beetje voor de hand liggend zoals ik het op de manier zeg. Misschien snap je iets beter wat ik bedoel. Laat ik het zo stellen, hebben jullie echt 'diehard' leden die heel veel spelen op verschillende spellen met Clantags etc?

PrioX:

We zijn lang een Multi-gaming clan geweest, dus een clan actief op meerdere spellen. Maar sinds de release van GTA Online hebben we besloten om tot de release van de Xbox One een GTA Online clan te blijven.

Bassieboy35:

Oke, wat doen jullie zoal in jullie meetings?

PrioX:

Vooral plezier maken. We beginnen meestal met een vast doel (races o.i.d.) en uiteindelijk loopt het altijd uit op een chaos in de free mode.

Bassieboy35:

Wat doe je zoal in het dagelijks leven?

PrioX:

Ik volg de opleiding monteur Data/Electra. Dit doe ik op een stage plek waar ik vier dagen in de week ga werken. Wekelijks zit ik één keer op school om de theorie te volgen. De praktijk leer ik dus vooral op het werk.

Bassieboy35:

Doe je ook nog aan sport?

PrioX:

Als bankhangen als een sport telt, ja. Nee, ik doe niet aan een sport

Bassieboy35:

Haha, dat telt inderdaad niet mee. puh2.gif

a0th.jpg

Bassieboy35:

Wat houdt je nog op het forum?

PrioX:

Vooral de contests houden mij (actief) op het forum. Super veel posten doe ik de laatste twee jaar niet meer. Maar ik probeer mezelf en andere een beetje actief te houden door eens in de zoveel tijd een contest te organiseren. Buiten de contests houden de leuke en interessante topics omtrent GTA me ook op het forum. Vooral het lezen van die topics vind ik leuk. Gelukkig keren dat soort topics de laatste weken weer een beetje terug. Ook ben ik WikiGTA-medewerker wat ik af en toe eens een artikel voor schrijf. Hopelijk krijg ik in de toekomst meer tijd om daar ook meer tijd in te kunnen steken.

Bassieboy35:

Momenteel doe je samen met @Phoenyxar de Pimp my Ride Contest, hoe ervaar je die tot nu toe?

PrioX:

Ik ben erg tevreden. Alles loopt vlekkeloos en we zijn inmiddels al begonnen aan de laatste ronde. De contest loopt zoals het idee was.

Bassieboy35:

Dat is mooi om te horen. Verwacht je nog bepaalde contests?

PrioX:

Ik kijk nog erg uit naar een algemene Snapmatic contest voor GTA V. Daar ga ik zeker aan deelnemen. Ik vond de Photo Contest van @Hanneswasco in begin 2012 ook erg geslaagd en leuk om er aan deel te nemen. Een Snapmatic variant zou leuk zijn.

Bassieboy35:

Oke en welke pagina's heb je allemaal al geschreven voor WikiGTA? Of zijn dat er te veel om op te noemen?

PrioX:

Helaas zijn het er nog niet zoveel. Ik heb vooral pagina's gemaakt voor GTA V. Vóór de release van GTA V heb ik de voertuigen-pagina verzien van afbeeldingen (uiteraard met hulp van andere). Daarnaast heb ik nog een aantal pagina's geschreven voor wat in-game bedrijven.

Bassieboy35:

Vind dat dat ook wel eens vermeld mag worden namelijk. knipoog.gif

PrioX:

Het werk dat ik verricht heb voor de Wiki is niks vergelijken het werk van sommige medewerkers. Maar ik probeer me best te doen.

Bassieboy35:

Je zat eerst bij The Underground, wat is de reden waarom je daar bent weggegaan?

PrioX:

Ik zit nog altijd bij The Underground. puh2.gif Actief zijn op het forum is al een tijdje een probleem voor mij nu ik het erg druk heb met werk en school. Ik ben de laatste twee tot drie jaar niet echt actief meer in de gang-scene. Ik probeer me telkens actief in te stellen. Maar de motivatie is er gewoon niet. Waarom weet ik gewoon niet.

Bassieboy35:

Ik meende altijd dat er bij jou geen gang/corp onder je naam stond, na het even op te zoeken blijkt dat wel het geval, mijn excuses. Is dat ook niet veranderd sinds TU corp is geworden?

PrioX:

Nee, helaas niet. Ik heb wel opnieuw een poging gedaan om wat actiever te worden, helaas zonder succes.

Bassieboy35:

Wil je nog wat aan het forum kwijt?

PrioX:

Een boodschap aan het forum, moeilijk. Maar ik zou zeggen: probeer met z'n alle zoveel mogelijk activiteiten te organiseren. En dat lukt de laatste maanden aardig met verschillende contests, online meetings en andere activiteiten (bijvoorbeeld via een blog). Dat soort dingen lijken mij de laatste maanden de kracht van het forum om het leuk en gezellig te houden.

Bassieboy35:

Mooi gezegd! Priox, ik wil jou bedanken voor dit interview!

PrioX:

Graag gedaan. Ik vond het een eer om voor de tweede keer geïnterviewd te worden. En om dan even stiekem een kerstgroet door te geven wens ik iedereen prettige feestdagen toe!

HIkiuBh.jpg

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...