Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 361 - Up to Date


OWN

420 bezichtigingen

r2VN5kN.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Nieuwe contests!

Er zijn deze week een hoop nieuwe contests van start gegaan. Ben je de weg kwijt geraakt tussen alle hoofd-, inschrijf- en reactietopics? Geen paniek! Thundercover zet ze allemaal voor je op een rijtje. ;)

heeft samen met @Bassieboy35 de BAWSAQ Contest gestart. In deze contest is het de bedoeling dat je aandelen koopt van bekende GTA-bedrijven en daarmee zoveel mogelijk winst probeert te maken. Waar de aandelenkoersen van deze fictieve bedrijven op gebaseerd worden is nog een open vraag, waardoor sommige potentiële deelnemers nog onzeker zijn over het wel of niet deelnemen aan de contest. Wordt vervolgd!

@Venzio startte deze week Snapmatic het Onderwerp, een variatie op de bekendere fotocontests. Het mooie hieraan is dat console-gamers nu ook makkelijk mooie screens kunnen maken door middel van Snapmatic, daar waar t/m GTA IV vaak toch de pc-gamers het voordeel hadden met fotocontests. Wij weten het al: 2014 wordt het jaar van de Snapmatic!

Buiten deze nieuwe contests zijn er ook nog een paar in volle gang. @Nyltje startte ronde 1 van de Slogan Contest, en bij @PrioX' Pimp My Ride wordt er druk gestemd in de finaleronde. Plaatselijke moderator @Jacky-2007 kondigde het al aan: er is tussen de feestdagen door genoeg te doen in het Contests forum. :tu:

207xdgn.jpg

Jij ook een fijne vakantie, !

And now we wait...

Dat was het dan: drie weken stemmen op de beste in elk van de 21 categorieën bij de Forum Awards 2013. Een aantal dat mooi tussen de meeste (34 in 2010) en de minste (14 in 2011) ooit valt. Dit jaar was er een nieuwkomer in de vorm van Beste GTA V kenner en zagen we maarliefst vijf awards terugkeren na enkele jaren afwezigheid. Wie denk je dat er gewonnen heeft? Of wie hoop je? En met welke badge zullen de winnaars van dit jaar tot in den eeuwigheid rond mogen lopen? Het is nog maar even wachten op de uitslag: houd het forum de komende tijd goed in de gaten!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...