Jump to content

Death Blog

  • artikelen
    107
  • reacties
    502
  • bezichtigingen
    60547

X-Mas Event vanavond in GTA Online!


DeathIncorporated

1410 bezichtigingen

X-Mas kerstnacht meeting in Los Santos

Los Santos, december 24, 2013


Clan "Death Incorporated" heeft onze hoofdredacteur ontvoerd en laat hem alleen weer gaan om vrolijk kerst te vieren bij zijn familie wanneer wij het volgende stuk publiceren in onze oplage van vandaag. Het is werkelijk een zak van een vent, en wat ons betreft mogen ze hem echt wel houden, of laten verdwijnen, maar het is nu eenmaal niet in het belang van de krant en dus mijn zuurverdiende brood om hier niet op te reageren en gehoor aan te geven, voor hetzelfde geld zou het dan openbaar kunnen worden en dan hebben we een ander probleem. Bijvoorbeeld dat de Liberty Tree scoort met een groot artikel en wij wegens inhumane activiteit worden geboycot door onze trouwe, naïeve en domme lezers. Dat moet je niet willen natuurlijk.

X-Mas Event!

Platform: XBOX 360

Host: japio fresh

Begintijd: 23:30u

Ben jij er aan toe om je kerstdagen knallend te beginnen? Je hoeft er morgen niet vroeg uit? Doe dan mee met dit openbare Event tijdens de kerstnacht 2013 verzorgd door Death Inc.! Er wordt freemode gehost voor alle gtaforum.nl-leden in een gesloten lobby, zonder XBL Party. Stuur een XBL Message naar japio fresh met verzoek voor je invite!

SkppPiA.png

Uit "The Daily Globe", een stuk namens de redactie. Kerstwens gemaakt door Dhr. H. Aakon met grafische toevoeging van Dhr. I. Scariah

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...