Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285376

MAF 048 - Het Kan Ergernis


NandroDavids

640 bezichtigingen

gallery_7284_229_27711.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedereen ergert zich wel eens ergens aan. Ik doe dat volgens mij bovengemiddeld vaak. Volgens mijn therapeut is het goed om dat van me af te schrijven, dus ik gebruik MAF en jullie daar even voor. Hopelijk vinden jullie dat niet erg. En mocht dat wel het geval zijn, bedenk dan: het kan ergernis.

---

Wit

Man, Kerstman, man, viel dat even tegen vanochtend: geen witte Kerst! En ik had de natuur nog wel extra tijd gegeven, door bijna op Kerstmiddag wakker te worden. Jammer dit. Heel de sfeer verpest natuurlijk, dit kan niet anders dan een klote-Kerst worden nu. Want wat is Kerst, zonder sneeuw buiten het knusse, warme huis?

Dat is als een MAF zonder Loser Van De Week waar een paar leden jammerlijk over gaan klagen. Dat is als lekker in Vice City rondrijden, zónder over Ocean Drive te rijden. Dat is als de beste muziek uit GTA luisteren, zonder Toto's Africa te horen. En dat is als Forum Awards zonder wel heel verrassende winnaars en slechte verliezers.

Begrijp me niet verkeerd: ik ben niet racistisch. Maar ik heb wel liever een witte Kerst. Dat hoort zo. Verder mag alles vrolijk allerlei kleuren hebben. Of nee, toch niet. De lampjes in de Kerstboom (de groene Kerstboom) horen gewoonweg geel licht te geven. Dat is dan niet omdat ik de Chinezen graag zou willen zien branden, maar dat hoort gewoon zo.

Maar dit jaar valt het dus tegen. Geen witte Kerst. Daarom heb ik 'm zelf maar weer een beetje gemaakt met de Looney Toon van deze week. En door deze Het Kan Ergernis zag ik een witte Kerst ook echt voor me. De gedachte eraan maakt me al blij.

"Allemaal leuk en aardig, Nandro, maar wat heeft dit met GTA of het forum te maken?" Even he-le-maal niets, ok?! Man, hou eens op met je oordelende vragen, waar is de Kerstgedachte? Laat me gewoon even een keer mijn ergernis uiten, zonder dat het over dit forum of GTA moet gaan. Begrepen?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...