Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 362 - Lid van het Jaar


OWN

483 bezichtigingen

tO3H84v.gif

Deze rubriek is geschreven door @_Night-Men_!

Welkom bij Lid van het Jaar. Deze week nemen we niet één, maar 52 weken; we kiezen een lid die wel even een schouderklopje heeft verdiend, kijkend naar afgelopen jaar. Er wordt iets meer verteld over het lid, en de keuze wordt toegelicht. Er is aan niemand minder dan @Big Boss de eer om tot OWN Lid van het Jaar 2013 verkozen te worden!

photo-2605.png

Big Boss is een echte forumveteraan. Al ruim 8,5 jaar lang zwerft hij hier rond. Op 28 februari 2005 registreerde hij zich onder de naam GTA-lover. De reden? Een download uit de database. Een paar maanden naar zijn registratie begon hij wat actiever mee te posten. Superleden hadden toen behoorlijk veel aanzien, Big Boss wou dat dus graag bereiken. Hij ging vragen van leden beantwoorden, helaas kwam de promotie maar niet. Na jaren actief meeposten volgde die toch, ruim 4,5 jaar na zijn registratie. Intussen klonk zijn oude naam wat kinderachtig, en al gauw was GTA-lover van het forum verdwenen. Het was nu grootser, meer baas, meer Big Boss. Hoewel het mooiste van deze naam er volgens hem ook wel vanaf is.

GTA ontdekte hij met Kerst 2004. Zijn oom schoof aan bij het kerstmaal, en had een mooi cadeautje meegenomen: GTA III voor de PS2. Big Boss begon het te spelen, en snapte er geen ruk van. 8-Ball kon opflikkeren, Big Boss laat hem mooi in de auto zitten en gaat de stad op stelten zetten. Later begon hij het te begrijpen; eerst kwam SA het huis binnen en later VC. De laatste is zijn favoriet. Ondanks de graphics van die tijd heeft het spel, zoals velen vinden, een enorm goede sfeer, wat grotendeels veroorzaakt wordt door de geweldige soundtrack. Alle radiozenders hadden wel nummers die Big Boss konden bekoren. En dat maakt het beter dan andere GTA's, zoals IV met zijn 'Concrete Jungle'. Geef Big Boss maar open landschappen, dat is meer iets voor hem.

Ook GTA V staat bij hem in de kast. Hier zie je weer de open landschappen, waar je lekker met je Dune Buggy doorheen kan karren. Dát is wat Big Boss wil. En dat maakt GTA V voor hem tot een goede GTA. Als moderator van de multiplayerfora speelt hij natuurlijk ook Online. Hier kun je hem ook op vinden, maar helaas wordt het overspoeld door hackers, cheaters en de rest van het tuig. Dat bederft de pret helaas wel. Big Boss doet hier dan ook niet aan mij. Naar eigen zeggen is hij niet zo'n iemand van als iemand in een sloot springt, spring ik erachteraan. Ook heeft hij veel ervaring met SA-MP. Een vraag over GTA? Je kunt bij hem terecht, grote kans dat hij het weet. Hij draagt niet voor niets onder zijn naam de titel 'SA-MP Expert'.

10p3trp.jpg

Maar waarom verdient Big Boss deze titel? De keuze was lastig, vele leden hebben zich dit jaar goed ingezet voor het forum. Maar Big Boss moest nogal iets verdragen afgelopen vrijdagavond. Bij de Forum Awards kon er in drie categorieën op hem gestemd worden: Beste Moderator, Beste V-kenner en Beste Multiplayer. Helaas kreeg hij in alle drie de categorieën het minste aantal stemmen. Wij vonden dat maar niks, want een lid dat al in drie categorieën terechtkomt, moet wel goed zijn best hebben gedaan. Als je dan ook nog met lege handen naar huis gaat... Schande! Big Boss, gefeliciteerd met deze speciale titel!

--

De avatar en een speciaal gemaakte signature zullen van de week verschijnen. :engel:

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...