Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585635

Editie 362 - Gang van Zaken


OWN

503 bezichtigingen

XcYibcz.gif

Deze rubriek is geschreven door Bierbuikje, NilsHolgersson, Basssss & Phoenyxar

De mooiste battles van 2013

Bombay Battle

Niet zo zeer de battle an sich was het mooiste, maar de voorpret in het Wilde Ganzen gang talk was vooral wat deze battle zo mooi maakte. De creativiteit vierde hoogtij en de redactie vond de verfilming van de ontstane discussie tussen Bierbuikje en Megapilot uiteindelijk het mooiste. Deze was ontstaan door een dubbelpost van Bierbuikje op pagina 1700.

Het mooiste gangscene moment van Bassieboy35: "Dan denk ik toch wel de komst van The Network. Een vrij snel gegroeide gang."

The Underground - De Wilde Ganzen

Niet zo zeer mooie battles, maar toch zeker wel het vermelden waard. Wanneer The Underground een battle startte tegen de Wilde Ganzen wist je bij voorbaat al dat het een maand zou duren voor er iets geregeld was. De eerste keer was op 27 augustus toen The Underground DWG uitdaagde voor een multiplayer battle in GTA IV. Een echte datum kwam niet echt tot stand en uiteindelijk sloot Thundercover de battle op 30 oktober. De tweede poging was op 17 november. Hier gaat het om een multiplayer battle in MTA San Andreas. Ook hier is er tot op het moment van schrijven geen datum tot stand gekomen en uitzicht op een uitkomst is nog niet in zicht.

Het mooiste gangscene moment van Extreem: "Het mooiste moment van de gangscene in 2013? Nou, voor mij is dat wel een moeilijke vraag. Maar dat zal waarschijnlijk zijn dat ik een lidmaatschap begon bij The Covesight Community. Na enkele zeer grote fouten die ik zelf heb gemaakt bleef de deur open staan. Zelfs toen ik het verknalde met The Skyline, hun deden weer de deur voor mij open en ik werd weer verwelkomt. Mijn mooiste moment is daarmee ook eigenlijk toen ik voor het eerst in de Covesight Server kwam, en dat ik meteen werd rondgeleid door iedereen in Covesight. De sfeer was geweldig, en dat is volgens mij automatisch wel de mooiste moment van de gangscene in 2013."

A pathetic War

Het idee was dat alle leden van beide gangs een week lang geen emoticons zouden posten. De gang die de minste emoticons zou posten had de gangwar gewonnen. Appeltje eitje dacht de uitdager Sans Scrupeles, al vergaten ze wel dat BeaT DowN hun tegenstander was. Direct ging Sans Scrupules al de fout in door vele emoticons te posten. Hier en daar een foutje van BeaT DowN, maar toen het 18-1 stond was het Sans Scrupules duidelijk dat ze de battle niet meer zouden winnen. De battle werd vroegtijdig beëindigd, maar de eindstand op de officiële einddatum kwam neer op een 117 - 25 overwinning voor BeaT DowN!

Het mooiste gangscene moment van Thundercover: "De hele discussie rondom de invloed van the city op de verkiezingen. Niet dat die discussie op alle momenten even sterk was, maar juist dat er gestreden werd voor het corporationschap en dat de teams nu ook zelf nadachten over hoe the city in de toekomst gebruikt moet worden."

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...