Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585639

Editie 362 - Opmerkelijk


OWN

330 bezichtigingen

GavEZp9.gif

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

Jaja, zondag 29 december. We zijn er bijna: nog een paar dagen en 2013 behoort volledig tot de verleden tijd. Hoe herinneren we ons 2013? Misschien als het jaar dat 3L1077 zich registreerde. Of gewoon een topjaar voor OWN. Laten we het daar maar over hebben! Vandaag lees je wat meer over de drie beste edities van het jaar.


ZwRdk39.gif

Laten we beginnen met een, uhm... OWN-ception. Omdat het kan! Deze nieuwjaarseditie is zeker één van de beste van het jaar (en de laatste). Verder ga ik er niet te veel over zeggen, want dat hebben jullie nu natuurlijk allemaal nog maar net gelezen! Veel plezier met de volgende rubrieken dan toch nog!

1YupPBB.gif

10 jaar GTAgames. 10 jaar. Best veel hé? Deze editie kregen we voorgeschoteld op 22 oktober, de dag van de verjaardag van Joriz' baby. Hij heeft hem opgevoed zodat we er allemaal van kunnen genieten, en in deze editie staat hij centraal.

LIOy7gi.jpg

Deze editie ligt bij ons allemaal nog zo fris in het geheugen, dat we er 's nachts over dromen. Twee weken geleden, op 15 december, stonden @Dutchy3010 en @Thundercover weer aan het roer van de OWN. Als je deze twee personen niet kent, of niet weet wat ze gedaan hebben, dan mag je nu al meteen dit tabblad sluiten en terugkeren naar je vieze filmpjes, want het zijn helden. Zonder hen zou OWN er vandaag niet zo uitzien, en er misschien ook gewoon niet zijn. In deze editie probeerden ze dan ook helemaal terug zoals vroeger te doen, wat bij sommigen de nostalgie weer naar boven deed komen.

Zo, ik hoop dat jullie van deze Opmerkelijk genoten hebben, want wanneer jullie 'm lezen, zit ik lekker in de Ardennen op vakantie een boekje te lezen!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...