Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581890

Editie 362 - Het Krantje


OWN

502 bezichtigingen

Ca341eM.gif

Deze rubriek is geknutseld geschreven door Cabyon @Thundercover!

- @Dark_Zemy is terug! Dacht iedereen dat het perfect was de afgelopen twee maanden, komt iedereen weer bedrogen uit. Maar niet getreurd: Dotz heeft het herdenkings-topic voor Darkje_Zemy alvast geopend, want het kan nu echt niet lang meer duren voordat hij definitief de mond gesnoerd wordt. Vraag van de week: haalt Dark_Zemy het nieuwe jaar?

- Oei, oei, oei, wat zal @NandroDavids het deze week zwaar hebben gehad. Zag hij eerst in de uitslag van de Forum Awards dat MAF niet gewonnen had, verdween vervolgens de speciale Kersteditie van MAF razendsnel van de index af en resulteerde dat in voor NandroDavids teleurstellende kijk- en reageercijfers voor de MAF-artikelen van eerder genoemde editie. Na het kort en klein slaan van het MAF Redactiekantoor schijnt hij alle redacteurs op een überzwaar trainingskamp in Siberië te hebben gestuurd dit weekend. Volgens ingewijden is dat eigenlijk zelfs beter dan aan de hoofdredacteur uit te leggen wat er met de Kersteditie mis is gegaan.

- De crew zit met haar handen in het haar nu de blog Inactief een blamage schijnt te worden: té actief, provocerend richting Nederlanders en nog voller met spellingsfouten dan OWN. En dat met crewleden als @Cabyon en @Foreigner97, die beide co-hoofdredacteur zijn bij niet nader te noemen forumkrantjes (OWN en MAF, red.). Volgens bronnen mogen binnenkort leden daarom blogs starten zonder dat ze Megalid of hoger moeten zijn.

- Het zijn de laatste dagen van het jaar en dus is het tijd voor een terugblik op het rumoerige jaar 2013. Wat is bij jou het meest blijven hangen? Het uitstellen van GTA V? Het niet uitkomen van GTA V op de pc? Het wel uitkomen van GTA V op de vorige generatie consoles? De eendagssneeuw voor GTA Online? Als wij mocht kiezen gaan wij voor de naamswijziging van VWO-er naar... nou ja, dat andere. Een ernstige dwaling van de admins die weigerden in te grijpen, waardoor VWO-er nu met een andere naam rondloopt.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...