Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585634

Editie 362 - Up to Date


OWN

525 bezichtigingen

575N7c3.gif

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

_Night-Men_ wint Pimp My Ride

Na wekenlang auto's pimpen, foto's schieten en stemmen heeft @_Night-Men_de Pimp My Ride Contest gewonnen. Voor wie niet regelmatig het Contests forum bezoekt of de vorige OWN niet heeft gelezen: in Pimp My Ride was het de bedoeling om zo stijlvol mogelijk auto's in GTA V te pimpen. _Night-Men_ kreeg zijn overwinning niet cadeau: na twee ronden stond hij onderaan van alle deelnemers die beide keren inzonden. Overwinningen in de laatste twee ronden betekenden alsnog winst voor de Groninger. En dus schittert nu een prachtige overwinningsbadge met een gouden medaille op zijn profiel.

344dv9i.jpg

De signature van .

Night of the Forums

"Hoe kun je het bekend maken van de uitslag van de Forum Awards interessanter maken dan een topic? Door er een hele happening van te maken in de chat, compleet met afbeeldingen, nutteloze feitjes en DJ Jet!" Zo moet een beetje de organisatie van de Forum Awards gedacht hebben vorige week. En met succes: in een chatsessie van meer dan drie uur onder de naam Night of the Forums werden de uitslagen per categorie bekend gemaakt door een GM+, netjes aan elkaar gepraat met introductie van de categorie en nominaties, met op de achtergrond een bekend liedje uit GTA. Op het hoogtepunt zaten er maarliefst 37 leden in de chat! Gedurende de avond werd er regelmatig om bepaalde categorieën gevraagd, maar de volgorde stond in het geheim al vast en het was dus niet verrassend dat juist veel populaire categorieën pas laat op de avond bekend werden gemaakt. De grote winnaar is @Dutchy3010, die met drie nieuwe awards haar totaal naar 14 brengt. Voor de volledige uitslag verwijs ik je naar het desbetreffende topic. Winnaars, gefeliciteerd!

Vice City Multiplayer Event

Zo af en toe mag je best toegeven aan nostalgie. Dat snapt @Svenie maar al te goed, want hij organiseerde zaterdag een meeting in GTA Vice City. Samen met zo'n acht andere fans, waarvan sommigen nog nooit VC-MP hadden gespeeld, bezocht hij bekende plekken in het prachtige Vice City. Voor velen was de besturing even wennen, want die is net iets anders dan bij San Andreas. Iedereen vond het erg tof om weer eens in Vice City te lopen, rijden, vliegen of varen. What's next, GTA III?

med_gallery_16696_221_430802.png

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...