Jump to content

Death Blog

  • artikelen
    107
  • reacties
    502
  • bezichtigingen
    60547

Een kredietwaardig 2014!


DeathIncorporated

758 bezichtigingen

Liberty City, januari 1, 2014


Allemaal een heerlijk, sprankelend 2014 gewenst! Dat dit maar het jaar mag zijn van de lening, van het krediet, van de grootste banken die nog meer lucht bakken, die de bel nog groter maken, dat we maar allemaal mogen genieten! Op een paar vierkante kilometer, ons plekje aan de oostkust, waar we mogen baden in weelde, werken van 08:00 tot 18:00, verdienen, zeven dagen per week, en geld mogen uitgeven, onze appartementen voor de tienvoudige waarde op de Upper Side mogen verkopen, en doorverkopen, en als lease aanbieden, timeshare als het meezit, waar we elkaar helemaal opstoken met onze graaicultuur, dat graaiers hoog en laag, zich verenigd voelen en gezamenlijk graaien! En nog een bubbel creëeren! En daar uit rijden met een nog grotere, benzineslurpende SUV!

En dat die stakkers elders, zoals dat zooitje aan de westkust in Los Santos, maar mogen verrekken in hun platenkrotjes onder de snelweg. Met hun gedwongen verkopen van vervoer en huis. Met hun gezeur over een kwakkelende economie. Ze hebben geen idee. Stelletje zeikende regio-losers. Lijkt me duidelijk waarom de wereld ons mooie Star Junction op het journaal zag om 00:00 uur, en niet dat aftanse Vinewood. Waar het succes zit mag de aandacht naar toe.

gallery_89338_50_5357.jpg

Heel veel succes met het uitslapen van je kater, dat je maar helemaal gek mag worden van die klerehoofdpijn, zo gek dat je in de avond op 1 januari weer de local pub in bent gekropen, op handen en voeten, om weer verder aan de drank te gaan! En ik hoop ook voor je dat je op 2 januari tegen 04:00 bent overgegaan op de koffie, want uiteraard begint om 08:00 voor iedereen het in Liberty City gebruikelijke arbeidsjaar weer met zijn 657 uitgebreide werkdagen!

Uit "Liberty Tree", een artikel van Mevr. P.S.Y. Chiater, illustratie: Dhr. V. Alium

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...