Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,752

MAF 049 - Column


NandroDavids

2,308 views

gallery_7284_229_39311.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Afscheid

Ja, en dan is dit ineens de allerlaatste MAF-rubriek ooit. In de rubrieken hierboven heb ik al van alles gezegd over het afscheid, over MAF, over mijn forumhistorie, over hoogte- en dieptepunten, wat valt hier dan nog te zeggen? Weinig, dus ik ga het kort houden.

Ik ga hier niet iets roepen als Maak je leven stuk, word actief op een forum. Die kreet hebben we in de loop der jaren vaak gehoord van leden die vertrokken. Maar die kreet is mijns inziens absolute onzin. GTAGames.nl is een schitterende plek om online te vertoeven. Toffe mensen, leuke dingen om te doen, GTA als gezamenlijke liefde/passie/hobby, het is simpelweg een fantastisch platform. Maar op een gegeven moment is het wel voorbij: ik ben het forum volgens mij ontgroeid.

The show's over, het is volbracht, het is klaar, het is MAFgelopen. Doei.

12 Comments


Recommended Comments

Veel succes met je verdere leven, en met de dingen waarop je je wil focussen in het bijzonder. Ik hoop dat je schrijfels een groot publiek mogen bereiken en dat het van de eerste keer recht in de roos is ;)

Link to comment

Zo aan het einde van de laatste editie, krijg ik echt een leeg gevoel. Wat nu op de zaterdagavond? Vond het altijd weer leuk om de MAF te lezen. Bedankt Nandro en de andere redacteurs, topwerk geleverd :tu:

Nandro, het ga je goed.

Link to comment

Ass. Mij zo laten schrikken <3

Denk dat het voor een forum een grote aderlating is. Voor mij persoonlijk was MAF de enige reden dat ik nog af en toe inlogde. Hoop alleen niet dat we nu het contact volledig verliezen. Maar anders moet je me maar een mailtje sturen dan kom ik op msn.

Het allerbeste gewenst. Met wat je in de toekomst besluit te doen. Bedankt voor alles wat je op het forum gedaan hebt en wat je persoonlijk voor mij hier op het forum hebt gedaan!

Miriam

Link to comment

MAFkees, zo ineens zeggen dat je weggaat. Je stopt in ieder geval op je hoogtepunt, wat ik heel erg kan waarderen. Je bent niet langzaam ingekakt, MAFgedropen, je hebt niet anderen een tijd laten wachten tot je zou vertrekken; nee, integendeel.

Helaas, maar als het forum meer MAFzien wordt dan dat het een leuke MAFleiding voor je is, dan moet je er misschien gewoon een punt achter zetten. Tijd voor MAFkicken. Voor jou, maar ook voor de trouwe lezers die niet iedere week meer kunnen MAFstemmen op een kwalitatieve blog, die ondanks een misgelopen award, toch de meest tekenende blog in de geschiedenis van GTAForum kan worden genoemd.

Later Robert.

Link to comment

Je hebt jezelf op alle mogelijke manieren al zo positief mogelijk omschreven Robert en ik kan niet anders dan het hier voor 92% mee eens zijn. Ik vond het een eer je als forumlid, collega en ook als mens te leren kennen en wens je het allerbeste toe met alles wat je gaat doen. Ik ga niet zozeer deze blog missen (wellicht een goed moment om te zeggen dat dit de derde is die ik lees?) maar wel je bijdrage, aanwezigheid en scherpe posts op het forum. En natuurlijk onze persoonlijke contacten, dank daarvoor. Kortom: ik ga je missen en wens je alle goeds in je komende leven. Hou je me nog een beetje op de hoogte? Het ga je goed :tu:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...