Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,831

MAF 049 - Ingezonden


NandroDavids

2,094 views

gallery_7284_229_31793.jpg

Deze rubriek is geschreven door dat anonieme lid van toen

Anoniem

Kent u deze nog? De 'beruchte' Ingezonden met meer dan 1500 bezichtigingen, en flink wat ophef in de vele reacties? Geschreven door een anoniem lid, wat door sommigen niet echt positief werd ontvangen. Het gissen naar de identiteit van dat lid begon ook meteen. Hoog tijd dus om in deze laatste editie aan iedereen te onthullen wie dat anonieme lid nou eigenlijk was.

Ik was het. NandroDavids. Kritiek op de crew, op specifieke crewleden, vanuit een crewlid zelf. Gewaagd. En daarom ook anoniem: zulke dingen had ik nooit kunnen roepen met mijn eigen naam eronder. Dan was de rel en de ophef nog veel groter geweest, waarschijnlijk had het item dan niet lang online gestaan. Maar ik wilde wel de discussie aanzwengelen, en dat kon alleen anoniem. Natuurlijk, ik had het in het Moderators Forum of in een GM+-topic kunnen plaatsen, maar ik wilde ook weten hoe de rest van het forum erover dacht. En dat kon enkel op deze manier, volgens mij.

Begrijp me niet verkeerd: niet achter alles wat ik in die Ingezonden roep sta ik voor 100 procent achter. Ik chargeerde, ik overdreef, ik provoceerde. Want met een gematigde mening krijg je niet die reacties waar ik op hoopte. Dé manier om reacties uit te lokken, is door het letterlijk uit te lokken. Dat deed ik door zo te provoceren, en dat lukte naar mijn idee ook aardig. Ik had alleen wel gehoopt op meer inhoudelijke reacties in plaats van de reacties op het anonieme.

Het was allemaal bedoeld voor een nobel streven, want één van de laatste zinnen daar, daar stond ik wel voor 100 procent achter: "Dan hebben we weer een actieve crew, die hopelijk als voorbeeld wordt gezien door veel leden. Met wat geluk wordt het op het forum dan ook weer wat drukker."

7 Comments


Recommended Comments

Jij dacht destijds dat ik het was :7

En wat wil je hiermee zeggen? Ik vind het gewoon geniaal dat hij dit zelf geschreven heeft, ondanks het feit dat ik eerst dacht dat jij het was.

Link to comment

Toch jammer dat op het laatste moment je ware gezicht naar boven komt. Zeker jezelf naar voren schuiven ten koste van andere crewleden... :N

Link to comment

<p class='citation'>Haruhi_Suzumiya zei op 4 januari 2014 - 17:49 :</p><div class="blockquote"><div class='quote'>Jij dacht destijds dat ik het was :7

</div></div>En wat wil je hiermee zeggen? Ik vind het gewoon geniaal dat hij dit zelf geschreven heeft, ondanks het feit dat ik eerst dacht dat jij het was.

Moet d'r naast de boodschap zelf iets achter zitten? Nee, dat hoeft dus niet.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...