Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,523,126

Paaseditie - Forum


Dutchy3010

455 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

OWN_Forum.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Zo dames en heren, jongens en meisjes. Deze week is niet zo druk geweest, maar in de wereld van de GTA fans wel. Er is namelijk een hoop gebeurt op het gebied van GTA IV, de aankomende GTA. Nou wou ik er voor de verandering liever niet zo veel tijd aan besteden in deze rubriek, maar we ontkomen er niet aan. Onderaan de rubriek geef ik mijn mening op de zaken binnen het GTA IV forum, en ik ben het met bepaalde dingen daarin niet eens. Daarnaast is er een prachtige promotie binnen het WikiGTA team, maar daarover vindt je alles in deze rubriek.

Promoties!

HerrieM is WikiGTA medewerker!

Konden we vorige week nog zeggen dat HerrieM het nieuwste Megalid was, deze week is hij al weer een promotie rijker. Hij is namelijk toegetreden tot het WikiGTA team. We, het WikiGTA team zit al enige tijd met een tekort op het Stories gebied en we zochten dus naar een geschikte kandidaat. Hier kwamen we al snel aan bij HerrieM. Ik ken hem zelf als een erg aardig en goed (mega)lid en in mijn opinie verdient hij het absoluut! HerrieM, namens heel het forum en de GTAGames community wens ik je enorm veel plezier en succes bij deze (grote) taak!

Projecten!

Geen projecten gespot...

Ik ben de afgelopen week erg druk geweest met van alles (GTA IV) en tot mijn spijt ben ik helemaal vergeten om leuke projecten te bekijken. Deze keer dus geen projecten, maar volgende week zal het zeker weer vol staan. Maar voor nu, kan ik nog maar één ding doen, kijk bij Forum Nieuws want de grote boze paashaas deelt Paaseitjes uit.

Forum Nieuws!

Oproep GTA IV fora!

Ik, SummerBase wil een oproep doen aan de mensen die de laatste tijd erg actief zijn in het GTA IV fora. Ik doe het in deze rubriek, omdat ik dit niet echt iets vindt voor de ongezouten. Het is niet richting iets wat fout gaat, en ik klaag ook nergens over, ik wil alleen even wat zeggen erover. In het GTA IV fora wordt namelijk té veel gespamt! Veel topics bestaan al en men kan de zoekfunctie slecht tot niet gebruiken, en zo wordt het één grote puinhoop. Dit is dus een oproep aan iedereen die daar actief is, voordat je iets doet, gebruik de zoekfunctie of denk na, want niet alles is nodig. De mensen die zich aangesproken voelen weten wel waar ik het over heb!

Gratis paaseieren zeg "Paas... Haas!"

Onze grote lieve, eervolle paashaas spreekt haar volk toe! "Ik ben de paashaas en ik deel gratis paaseieren uit aan brave, lieve en vooral paas haas liefhebbende leden! Dus wil je een paas eitje verdienen? Zeg dan in een reactie uit volle borst; Paaaaaaaaas Haaaaaaaaaas! En dan krijg je het, "Ik hou van jullie onderdanen". En nu over naar het kinder programma, kijken met babbels gepresenteerd door de neef van Pietje II, Henkie III. :dans:

Pasen!

Voordat u begint te lezen. Dit bericht is op fictie berust, en neemt dus geen werkelijke taferelen aan. Het is deze week niet erg druk geweest dus met dit soort berichten vul ik het een klein beetje aan. Het was een mooie dag in GTAForum land. De bloemen schenen, de leden zaten gezellig met elkaar te pokeren toen opeens een horde konijnen aan kwam zetten. Zonder dat wij, de leden het doorhadden lagen overal eitjes en het feest kon beginnen. Het hele forum ging op zoek naar een ei, en werd samen gelukkig. Nu is het Pasen en daarom wil ik zeggen, "Leve de Paashaas, gij zult niet vergeten worden"! "Amen!".

"En nu genieten van een lekker paas ontbijt!"

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...